Cumhur İttifakı AK Parti Terme Belediye Başkan Adayı Ali Kılıç, "Termeli vatandaşlarımızın bu heyecanı bu azmi ve gözlerindeki ışık bize de heyecan verdi ve bu heyecanla dur durak demeden 31 Mart'ta zafere ulaşacağız" dedi.


Kılıç, "Bugün seçim koordinasyon merkezimizin açılışı için toplandık.Coşku, heyecan ve kalabalık çok yüksek. Bizleri sahada diri tutan bu bu coşku bu kalabalık. Biz sayın cumhurbaşkanımızın dediği gibi manifestomuz olan tevazu, samimiyet ve gayret ile yola çıktık. Bu amaçla tüm kardeşlerimizle gönül köprüsü kurduk. Onların bu heyecanı bu azmi ve gözlerindeki ışık bize de heyecan verdi ve bu heyecanla dur durak demeden inşallah 31 Mart'a kadar çalışmalarımızı yürüteceğiz" dedi.


Cumhur İttifakı AK Parti Terme Belediye Başkan Adayı Ali Kılıç, "Sayın Cumhurbaşkanımıza ve sayın Devlet Bahçeli'ye bu seçimlerde bizleri Terme Belediye Başkan adayı olarak seçtikleri için çok teşekkür ediyorum. Terme'de ittifak ruhu tam anlamıyla coşkuyla yaşanıyor. Milliyetçi Hareket Partili kardeşlerimizde burada onlara da desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. İnşallah el ele kol kola hep birlikte 1 Nisan'da zafere ulaşacağız" diye konuştu.

Samsunlulara ve Termelilere bir de mesaj yollayan Başkan Adayı Ali Kılıç, "Terme olarak Samsunumuza Büyükşehirimize büyük bir destek vereceğiz ve inşallah zaferimizi 1 Nisan'da ilan edeceğiz.Sonrasın da ise var gücümüzle Terme ve Samsun için çalışacağız" şeklinde ifade etti.

Haber: Mustafa Togur-Yasin Köse