Samsun'da Karadeniz bölgesinde sektöründe lider olarak çalışma hayatına devam eden Aydınlar Group, çalışanları ve ustalarını; düzenlediği 2'inci Tirit Gecesi'nde bir araya getirdi.

SEZGİN AYDIN: USTALARIN GECESİ

Samsun'da 1992 yılında 'ahşap parke' ile başladığı ticaret yolculuğunu bugün Karadeniz Laminant Parke ve Aykar Konut gibi şirketleri bünyesine katarak sürdüren Aydınlar Group, yaklaşık 250 çalışanını Tirit Gecesi'nde buluşturdu. Samsun Medya Grubu'na özel açıklamalarda bulunan Aydınlar Group Karadeniz Laminant Parke ve Aykar Konut Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Aydın, "Ustalarımıza ve ailelerine özle bir gece düzenledik ve bu ikinci kez gerçekleşiyor. Kapı, laminant, seramik, demir, mobilya, PVC ve boya ustalarımızla beraberiz. Bu gece ustaların gecesi. Onlara bu akşam ilimizin meşhur kaz tiridini ikram edeceğiz. Bende ustalıktan geldim. 1992'de başladım sektöre. Onlarla beraber mesailerim oldu. Hepsini çok seviyorum" dedi.

2023'ÜN HEDEFİ 500 DAİRE YAPMAK

"Sektörde ise Karadeniz Laminant Parke A.Ş. olarak Yıldız Entegre'nin bayisidir. Kapı, laminant parke, sunta ve mdf toptancılığı yapıyoruz. Yeni ürün olarakta duvar panelleri satışına başladık. Buna da iyi rağbet var. Aykar Konut Ltd. olarakta yap-sat yapıyoruz. Şu anda Atakum İlçesi'nde 500'e yakın 1+1 ile 2+1 daire yapıyoruz. Devam eden projelerimiz var. 2023 yılı hedeflerimizde yine 500 daire yapmayı hedefliyoruz. Aydınlar Group'ta yaklaşık 250 personele istihdam sağlıyoruz" diye konuştu

BİRÇOK ÜRÜN YELPAZESİ

Aydınlar Group Genel Koordinatörü Hakan Özata, "Şu anda eski sanayi bölgesinde Karadeniz ve İç Anadolu'nun en büyük showroomumuzu açtık. Tüm Samsunluları çayımızı içmeye bekliyoruz. Haftanın her günü açığız. Ürünlerimiz arasında batarya, parke, kendi çelik kapı üretimi ürünlerimiz, oda kapısı gibi birçok ürün yelpazesine sahibiz. Her sene hedeflerimizi büyüterek, büyüyoruz. Sezgin bey, ustalarımızı bu gecede bir araya getirdi. Onlar bizim aynalarımız. Onlara çok kıymet veriyoruz. 

UMRE ÇEKİLİŞİ YAPILDI

Gecede ustaların söz alıp konuşmalarının ardından dualar edildi. Duanın ardından ise Tirit gecesine katılan ustalar arasında Umre, çekilişi yapıldı. Sinan Özdemir isimli usta çekiliş sonrasında Umre'ye gidiş kazanırken, tüm masraflarının Aydınlar Group Karadeniz Laminant Parke ve Aykar Konut Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Aydın tarafından karşılanacağı öğrenildi.

Haber Kaynak: Hakan AKGÜN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.