UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu maçları bugün tamamlanırken, çeyrek finale kalan 8 takım belli oldu. Siyah-beyazlıların UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalindeki rakibi bugün İsviçre'nin Nyon kentinde çekilecek kurayla belli olacak. Kura çekimi TSİ 15.00'te başlayacak. Çeyrek finalde ilk maçlar 13 Nisan’da, rövanşlar ise 20 Nisan’da oynanacak.

İŞTE KARTAL'IN MUHTEMEL RAKİPLERİ

GENK : Belçika ligi takımı Genk, bir diğer Belçika ekibi Gent'i ilk maçta deplasmanda 5-2 yendi. İkinci maçta da rakibi ile kendi sahasında 1-1 berabere kaldı ve bir üst tura çıktı

Celta Vigo: İspanyol temsilcisi Celta Vigo, Fenerbahçe'yi eleyerek bir üst tura yükselen Rus takımı Krasnodar'ı ilk maçta 2-1 ikinci maçta da 2-0 yenerek çeyrek finale adını yazdırdı.

Manchester United: İngiliz temsilcisi Manchester United, Rus ekibi Rostov ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı ve avantajı elde etti. Rövanş maçında Manu işini şansa bırakmadı ve rakibini tek golle geçti.

Anderlecht: Belçika Ligi takımlarından Anderlecht rakibi APOEL'i her iki maçta da 1-0 yenerek çeyrek finale çıktı.

Schalke 04: İki Alman ekibini karşı karşıya getiren son 16 turunda Schalke 04, ilk maçta 1-1 berabere kaldığı rakibi ile deplasmanda 2-2 berabere kalınca bir üst tura çıkan taraf olmayı başardı.

Lyon: Fransız temsilcisi Lyon ilk maçta İtalyanların güçlü takımı Roma'yı 4-2 yendi. İkinci maçta ise 2-1 yenilmesine rağmen bir üst tura çıkan ekip oldu.


Ajax: Hollanda temsilcisi Ajax, ilk maçta Danimarka'nın güçlü ekibi FC Copenhagen'a 2-1 yenilmişti. İkinci maçta ise Ajax rakibini 2-0 gibi net bir skorla yenerek çeyrek finale adını yazdırdı.

Fanatik