Adıyaman’ın Gölbaşı İlçesinde, İş Adamı Adnan Akcan ile İş Kadını Aysel Uçar, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolaysıyla bir mesaj yayınladı.
1 Mayıs’ın ülkelerin gelişmesinde ve ekonomilerin güçlü bir şekilde yapılanmalarında büyük emeği bulunan işçilerin en önemli bayramı olduğunu söyleyen İş Adamı Adnan Akcan mesajında, her zaman hakkıyla çalışan ve üreten işçinin yanında olduklarını ve onların emeğine sonsuz saygı duyduklarını söyledi. Akcan, “Bizim için alın teri ve emek en yüce değerdir. Çünkü insana değer veren, emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal gören bir anlayışa sahibiz Akcanlar inşaat olarak işçilerimizin daha iyi yaşam koşullarına ulaşmaları için elimizden gelen çabayı göstermekteyiz. Bu vesile ile tüm işçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutluyorum” dedi.
İş Kadını Aysel Uçar ise mesajında, “İnsan için kutsal sayılan emeğin etrafında bütün insanlığa örnek bir dayanışma kültürünü yüzyıllardır yaşatan büyük bir medeniyetin de mirasçıları olduklarını ve 1 Mayıs emek en yüce değerdir diyenlerin bayramı. Barış, özgürlük, demokrasi ve savaşsız bir Dünya için ve insan onuruna yakışır bir iş yaşamı için tüm emekçilerimizin demokratik mücadelelerinde her zaman yanında olacağız. Bu duygu ve düşüncelerle tüm işçi kardeşlerimin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutluyorum” dedi.