AK Parti Adıyaman Milletvekili adayı İbrahim Halil Fırat, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Her gün şehrin farklı bir bölgesinde seçmenlerle bir araya gelen ve onlardan 7 Haziran Genel seçimleri için oy isteyen İbrahim Halil Fırat’a vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. AK Parti’nin 4 yıl boyunca il başkanlığını yaptıktan sonra Milletvekili adayı olan İbrahim Halil Fırat, vatandaşların ve esnafların sorunlarını dinleyerek, yerinde çözüm buluyor.
AK Parti Adıyaman Milletvekili adayı İbrahim Halil Fırat son olarak Küçük Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret ederek, onlarla bir araya geldi. Esnafı, 8 Mayıs Cuma günü Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun mitingine davet etti.
İbrahim Halil Fırat, AK Parti’ye her gecen gün ilginin daha da arttığını belirterek, “Yaptığımız ziyaretleri hem mitinge davet, hem de seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştiriyoruz. Diğer milletvekillerimizde farklı yerlerde dolaşıyor. Tüm Adıyaman halkını mitinge davet ediyorum. Esnafı ve çalışanları ziyaret ediyoruz. Gezmediğimiz yer, sıkmadığımız el, çalmadık kapı bırakmıyoruz. Esnafın samimi ev sahipliği bizlerin hevesini arttırıyor. İlçelerimiz, beldelerimiz, köylerimiz ve mahallelerimizin hepsini gezeceğiz. Allah’ın izniyle dur durak bilmeden çalışacağız. AK Parti’nin yapmış olduğu çalışmaların karşılığını görüyoruz. Allah izin verirse seçimden sonrada teşekkür ziyareti yapacağız ve sorunlarını daha detaylı dinleyeceğiz. Bizleri bağırlarına basıyorlar. Adıyamanlı hemşerilerimiz yine AK Partiye çok büyük destek verecek ve 5 milletvekilin hepsini AK Parti çıkartacak” dedi.