Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Eyüpspor maçıyla ilgili yaptığı açıklamada sakat futbolcular hakkında konuştu. 

"BİZE GÜÇ KATACAKLAR"

"Sakat oyuncularımızın iyileştikten sonra bize güç katacak" diyen Eroğlu,  "Yeni transfer Moussa Guel’in şu anda uyum sürecinde olduğunu söyleyen Hüseyin Eroğlu, "Harris, Ali Ülgen, Mücahit Albayrak, Berk Taşkın ve Şener Kaya sakat oldukları için bireysel çalışıyorlar. Onlar büyük ihtimal bu haftada olmayacaklar. Geçen haftadan sadece sarı kart cezalısı olarak oynamayan Laura aramıza katılacak. Sakat oyuncularımızın iyileştikten sonra bize güç katacağını zaten biliyoruz. Kadro derinliğimiz artacağı için. Şu an her oyuncumuzu maçı kazanmak için hazırlamaya çalışıyoruz. İyi bir oyuncu grubuna sahibim. Onlar da bu anlamda çok özverililer ve ne söylesek yapmaya çalışıyorlar. Bizim için çok önemli bir durum bu. Sistemin başarısı bizi zaten bugünlere kadar getirdi. Oyuncuların performansı bu sistemi devam ettirecek olan detaydır." dedi.

"HEMEN YÜKSEK PERFORMANS KOYMAK KOLAY DEĞİL"

Guel'in uyum sürecinde olduğunu belirten Eroğlu, "Guel aramıza yeni katıldı. Geçen hafta 1 antrenmana katılmıştı ve maçta da bizimle birlikteydi. Devre arasında başka bir ülkeden gelip buraya geldiğinde hemen yüksek performans ortaya koymak kolay değildir. Şu an Guel ile uyum süreci çözülüyor. Her oyuncudan olduğu gibi ondan da verim almaya çalışacağız. Onu da geliştirmeye çalışacağız. Çünkü onlar bunun için buraya transfer oluyorlar. Biz de takım başarısı için her oyuncunun gelişimine en iyi şekilde katkı vermek zorundayız" diye konuştu.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.