Samsunspor, Spor Toto 1. Lig’in 21. haftasında deplasmanda karşılaştığı Eyüpspor’u 4-1’lik skorla mağlup etti. Maçın ardından Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

EROGLU İCCCC

"AVANTAJLI DURUMA GEÇTİK"

Galibiyeti kazada hayatını kaybeden Samsunsporlu futbolcular ve personele armağan ettiklerini ifade eden Eroğlu, "Maçın başında kendi sahasında 9 maç kazanan güçlü kadroya karşı oynadık. Gücümüzü oyuncuların her ne kadar eksik de olsak bireysel olarak güçlü olmasını sağladığımız sistem içerisinde yapmaya çalıştık. Oyuncularımı tebrik ediyorum taktiğe uydular. Öne geçtik yediğimiz golden sonra skor dengelendi. Takım savunmasını iyi yaptık. İkinci yarıdaki formasyon değişikliği ister istemez bizi avantajlı duruma getirdi. Bulduğumuz golle, goller atmaya başladık. Çalıştığımızın meyvelerini sahada görmek bizi mutlu ediyor. Taraftara da teşekkür ederim. Hiçbir şey bitmedi. Önemli bir galibiyetti. Hedefe giderken böyle güçlü kadroya karşı alınan galibiyet çok değerli. Her oyuncunun katkı sağlaması çok önemli" şeklinde konuştu.

"BU TAKIMA DESTEK VERİN"

Konuşmasında taraftara da seslenen Hüseyin Eroğlu, “Nitekim maçta harika bir takım savunması yaparken, 4 gol bulduk, çok da kaçırdık. Mutluyuz ama henüz bir şey başarmadık. Buradan Samsun'da yaşayıp maçlara gelmeyen taraftarlarımıza sesleniyorum. Biz zirvedeki bütün iddialı rakipleri evimizde ağırlayacağız. Kolay maç yok.  Bu çocuklar tıklım tıklım tribünleri hak ediyor. Lütfen gelin bu takıma destek verin” şeklinde konuştu.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN