Kırmızı - Beyazlılar kendi evinde Bandırmaspor'a 1-0 mağlup oldu ve Play - Off hedefini zora soktu. Karşılaşmada, maçın orta hakemi Abdullah Buğra Taşkınsoy'un verdiği bazı kararlar ise hem futbolcuların hem de tarafından tepkisine neden oldu. Samsunspor taraftar grubu temsilcileri hakem Taşkınsoy'un karşılaşmada verdiği kararları Samsun Medya Grubuna değerlendirdi.

taraftar doğukan bayrak.PNG

MAÇI SOĞUTTU

Forza Şirinler Tribün Lideri M. Doğukan BAYRAK: "Hakeme denilecek bir şey yok. Evet hakem hataları olabilir. Ama bizimde buna fırsat vermememiz gerekiyor. Bandırmaspor, maçta öne geçince oyunu soğuttu hakemde buna izin verdi."

taraftar ümit iren söğütlübahça.jpeg

HAKEM KATLETTİ

Söğütlübahçe Grup Başkanı Ümit İREN: "Maç sonu resmen heveslerimizin kursağımızda kaldığı, hayallerimizin yıkıldığı andı. Maçın hakemine söylenecek çok şey vardı. Hakemi kesinlikle ve kesinlikle kınıyoruz. Maçı katletti. Artık önümüzdeki kalan 8 maçları iyi değerlendirip, Play-Off'tan çıkacağız. Öyle ümit ediyorum. İsyanımız büyük kaçırmamız gereken bir maçtı taraftar, herkes görevini yaptı ama olmayınca olmuyor."

taraftar ali kondakçı.jpg

HIZIMIZI KESTİ

Genç Termeliler Tribün Lideri Ali KONDAKÇI: "Hakemin kararından çok, futbolculara laf söylemek lazım. Evinde oynuyorsun, hakemi de her şeyi de yeneceksin. Futbol sahada oynanıyor. Söylenecek bir şey yok. Hakemin bazı kararları yerinde değildi. Oyunu çok durdurdu ve soğuttu. Takımımızın hızlı olduğu anlarda, hızını kesti. En büyük hatası da buydu."

taraftar cüneyt şenkal.PNG

ORTADA YÖNETEMEDİ

Samsunsporlu Aileler Derneği Başkanı Cüneyt ŞENKAL: "Net pozisyonlarımız oldu ama değerlendiremedik. Hakem maçı ortada yönetemedi. İnisiyatifini hep Bandırmaspor'dan yana kullandı. Zaten hakemlerden senelerdir çektik, çekmeye de devam ediyoruz. Yapacak bir şey yok. Şöyle rahat rahat, hakeminde maçı adil yönettiği bir maç görmedik. Güzel de oynadık, ama hakem engeline biraz takıldık."

taraftar hikmet şimşek.PNG

KARARLARI HATALIYDI

Şehzadeler Tribün Lideri Hikmet ŞİMŞEK: "Hakemin kararları çok hatalıydı. Böyle bir şey olamaz. Resmen maçı katletti. Maç 7 dakika uzatıldı. Ama daha fazla uzatılabilirdi. Çünkü Bandırmaspor oyuncuları gol attıktan sonra, resmen oyunu soğutup maçın bitmesi için uğraştılar."

taraftar oral çakıroğlu.PNG

EZMEYE ÇALIŞIYORLAR

Şimşekler Dernek Başkanı Oral ÇAKIROĞLU: "Bir şanssızlıktır devam ediyor. Hakem kararları her zamanki gibi, devam ediyor. Hakemlere artık alıştık. Her gelen bizi ezmeye çalışıyor. Maçı ortada yönettiğini çok fazla düşünmüyorum."

Esra VURAL

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

taraftar hakem (1).JPG 

taraftar hakem (3).JPG