ADANA'DA SAMSUNSPOR TARAFTARINA SALDIRI 

Kanal S ekranlarında yayınlanan Maç Saati programına Samsunspor Şimşekler Taraftar Grubu Onursal Başkanı Volkan Altun, telefon ile bağlandı.

Samsunspor, Trabzonspor ile Karadeniz derbisine hazırlanıyor! Samsunspor, Trabzonspor ile Karadeniz derbisine hazırlanıyor!

"SAHİP ÇIKILMIYOR"

Yeni Adana Stadyumu'nda yaşadıkları saldırıyı anlatan Altun, "İşin ilginç tarafı bir grup Adana Demirspor taraftarı karşılaşma öncesi bizi misafir ederken, diğer grup maç sırasında bizim olduğumuz tribüne kale arkasından satırlarla, bıçaklar, sopalarla bize saldırdı. Bizim ayakkabılarımıza kadar çıkartıp arama yapan emniyet personelleri, bu kişileri hiç aramadı mı? Bizler dikkatli davranmasaydık. Burada iki grup adına da kötü durumlar olabilirdi. Buna çok dikkat edilmesi gerekiyor. Ama Samsunsporumuz kazandı mutluyuz sevinçliyiz. Biz bu maçtan sonra kamuoyuna açıklama yapacaktık şehrin hiçbir dinamiği takımına sahip çıkmıyor. Takımı ve taraftarı yalnız bırakıyor. Kendi cebimizdeki son paralarla buraya geliyoruz" ifadelerini kullandı.

NEDİM AYDIN 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN