ÇOK MEMNUNUM 

Vedat PALANCI: Teknik Direktör olarak Hüseyin Eroğlu'nun gelmesinden dolayı çok memnunum. Şu an bizim Süper Lig'e çıkma şansımız yüzde 80. Başkanımıza da teşekkür ediyorum. Eroğlu'nu getirdiği için. Hocamız tamam birazda futbolcularımız istekli olursa inşallah Süper Lig'e çıkarız. 

İNŞALLAH BEN YANILIRIM 

Murat ÜSTÜN: Daha tecrübeli hocalar varken, tabi kendisi de iyi bir teknik direktör ama Hüseyin Eroğlu'nun Samsunspor camiasına, heyecanına yeterli olmadığını düşünüyorum. İnşallah ben yanılırım. Hocamıza başarılar diliyoruz. İnşallah iyi olur. 

ŞANS TANINMALI 

Orhan ARABACAK: Samsunspor en çok teknik adam değiştiren kulüplerden biri. Ya bizim oyuncularımız hoca ile uyuşamıyor. Ya da hoca da. Herkesin hocadan bir beklentisi var. Bir hoca ya en az 3-4 hafta şans vermek gerekiyor. Hocanın yanlışı da doğrusu da olabilir. Hemen fevri davranmamak gerekiyor. 

YENİ DÖNEM 

Avni NAYIL: Eroğlu bizim için daha iyi. Çünkü sisteme uygun bir hoca. İnşallah iyi olacak. Ben hocamızdan memnunum. Altınordu'yu uzun seneler çalıştırdı ve iyi de işlere imza attı. İnşallah bu takımı şampiyon yapacak güvendiğimiz bir hoca. Takımda yeni hoca, ile yeni bir dönem başlayacak. 

DEĞERLİ BİR HOCA 

Süleyman ERDEMBAY: Hüseyin Eroğlu'nun Samsunspor'un başına hoca olarak gelmesinden dolayı, çok memnunum. Eğer seyirci de bunu taktir ederse güzel şeyler olacaktır. Hocamız çok değerli bir hoca. Daha önce Altınordu'dan biliyoruz. Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun. Hocamızın her şeyden önce takımla iç içe olması lazım. Bizim istediğimizi takımla uyum sağlayıp üst lige çıkmamız.

BU İŞ EKİP İŞİ 

Kenan GÜRKAN: İyi bir hoca olduğunu biliyorum. Yeter ki topçular hocaya riayet etsin. Samsun gibi büyük bir şehrin Süper Lig'de takımının olması lazım. Beklentimiz bu. İnşallah hocamız başarılı olur. Tabi hocanın başarısı futbolculardan geçiyor. Sonuçta bu iş bir ekip işi bir kişi ile olacak bir durum değil. 

'GÜZEL ŞEYLER YAPACAKTIR'

Hasan SARAÇ: Hüseyin Eroğlu'nun Samsunspor'un başına teknik direktör olarak gelmesine sevindim gerçekten. Güzel şeyler yapacağından eminim. Ama tabi bu işler bir hafta iki hafta da olacak bir iş değil. Takımı camiayı tanıyacak. Eroğlu'nun bu işten layıkıyla kalkacağını düşünüyorum.

Zeynep BARUTÇU - Sedanur AYDIN 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN