Samsunspor Kulübü, 2 Ekim 2025 tarihinde UEFA Konferans Ligi’nde oynanan Legia Warszawa karşılaşmasının yıl dönümünde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Kırmızı-Beyazlılar, söz konusu karşılaşmanın kulübün UEFA Konferans Ligi’ndeki ilk maçı ve ilk galibiyeti olduğunu vurguladı.
“İLK MAÇIMIZIN VE İLK GALİBİYETİMİZİN ÜZERİNDEN BİR YIL GEÇTİ”
Kulüpten yapılan paylaşımda, “Bundan tam bir yıl önce, UEFA Konferans Ligi'ndeki ilk maçımızda Legia Warszawa karşısında ilk galibiyetimizi aldık. İlk maçımızın ve ilk galibiyetimizin üzerinden tam bir yıl geçti” ifadelerine yer verildi.

AVRUPA'DAKİ BAŞARILAR HATIRLATILDI
Samsunspor, paylaşımında geride kalan bir yıllık süreçte Avrupa kupalarında elde edilen önemli başarılara da dikkat çekti. Kırmızı-Beyazlı kulüp, UEFA Konferans Ligi’nde Son 16 turuna yükselme başarısının yanı sıra Avrupa kupalarında en fazla galibiyet elde eden Türk takımı ünvanını kazandığını ve ülke puanına en çok katkı sağlayan ikinci Türk kulübü olduğunu belirtti.
“YENİ DESTANLAR YAZMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Samsunspor paylaşımının sonunda ise gelecek hedeflerine vurgu yaptı. Kulübün açıklamasında, “Şanlı yükselişimiz artarak devam edecek. Biz bu topraklara, bu armaya inananlarla birlikte yeni destanlar, yepyeni hikayeler yazmaya devam edeceğiz” denildi.
Samsunspor’un efsane hocası Şükrü Goran hayatını kaybetti
Samsunspor’da Trabzonspor mesaisi sürüyor
DAHA FAZLA SAMSUNSPOR HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ




