Kırmızı Beyazlılar, ligin iddialı takımlarından Eyüpspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma öncesi Kanal S TV mikrofonuna konuşan Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Başkan Vekili Veysel Bilen Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci ve taraftar, 'Haydi Maça' kampanyasını başlatan ve bilet desteği veren Samsun Medya Grubu'na teşekkür etti. 

YÜKSEL YILDIRIM "ÇAĞRI YERİNİ BULMUŞ"

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel YILDIRIM: Çağrılar yerini bulmuş. En mutlu insanlardan biri benim. Bu kadar insanın ortak noktası beklentisi güzel oyundu. 

VEYSEL BİLEN "KATKINIZ ÇOK" 

Yılport Samsunspor Başkan Vekili Veysel BİLEN: Gerçekten başkanımızın da dediği gibi bizi mutlu eden bir tablo ile karşı karıyayız. Taraftarlarımıza sizin aracılığınızla teşekkür ediyoruz. Bu konuda sizin çok katkınız oldu. İnşallah sene sonunda hedeflediğimiz galibiyete ulaşırız. 


FEYZULLAH DERECİ "OLUMLU TEPKİLER ALDIK" 

Feyzullah DERECİ: Samsun Medya Grubu'nun yapmış olduğu davetten sonra, bizde il müdürü olarak, kurum adına bir mesaj yayınlayalım, spor severleri maça davet edelim dedik. Olumlu tepkiler aldık. Bu da hoşumuza gitti.  Sizde vesile olduğunuz için teşekkür ediyoruz. 

MEHMET SARIÖZKAN "SAYENİZDE SAYIMIZ ARTACAK" 

Mehmet SARIÖZKAN: Samsunspor sizlerin sayesinde taraftarını arttırmaya devam edecek. Taraftar boyutuna gelirsek, bizler üzerimize düşeni yaptık. Hafta içi yaptığınız çağrılar, çok duyarlıydı. Bizler ne kadar mücadele edersek edelim sizler kadar büyük kitlelere ulaşamıyoruz. Bu anlamda size teşekkür ediyoruz. 

ZAFER KÖSE "TEBİRK EDİYORUM" 

Zafer KÖSE: Samsun Medya Grubu'nu öncelikle tebrik ediyorum. Yaptığı gerçekten diğer herkese inşallah örnek olur. 50 ya da 100 biletin önemi yok. Önemli olan o yükün altına elinizi koymanız. Ben gerçekten çok mutlu oldum. Biz her zaman yanınızdayız.

Esra VURAL - Umut Can EREN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.