Samsunspor

Samsunspor, Kayserispor ile kritik maça çıkıyor!

Yılport Samsunspor, sahasında Kayserispor ile karşı karşıya gelecek. Bu akşam gerçekleşecek kritik karşılaşmada Kırmızı - Beyazlılar, rakibini yenip, hedefi doğrultusunda yoluna emin adımlarla ilerlemek istiyor. 

Abone Ol

GALİBİYET İSTİYOR 

Yılport Samsunspor, Trendyol Süper Ligi 22. haftasında sahasında Kayserispor ile karşı karşıya gelecek. Maç bu akşam saat 17.00'de Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda gerçekleşecek. Önemli ve zorlu karşılaşmada Kırmızı - Beyazlılar, rakibini yenip, yoluna kayıpsız bir şekilde devam etmek istiyor. 

11'İNCİ RANDEVU 

Kırmızı - Beyazlılar ile Kayserispor daha önce 10 kez birbirine rakip oldu. Bunların 3'ünü Yılport Samsunspor kazanırken, 3 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Kayserispor'un ise 4 galibiyeti bulunmakta. İki takım arasında en son oynanan karşılaşmayı ise 2-1 Kayserispor kazandı.  

21 MAÇTA 6 GALİBİYET

Samsunspor, 21 karşılaşmada 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 11 mağlubiyet ile 22 puanı bulunmakta. Rakip filelere 24 gol gönderen Samsun temsilcisi kalesinde 32 gol gördü. Rakibi Kayserispor ise, bu sezon oynadığı  21 maçta 8 galibiyet, 5 beraberlik ve 8 mağlubiyet ile 26 puanı bulunmakta. 

NEDİM AYDIN 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.