SAMSUNSPOR - KASIMPAŞA MAÇ SONUCU

Trendyol Süper Lig 15. hafta maçında Samsunspor, sahasında ağırladığı Kasımpaşa'yı 4-2 mağlup ederek ligde üst üste ikinci galibiyetini aldı.

SAMSUNSPOR İLK YARIYI ÖNDE TAMAMLADI

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Yılport Samsunspor-Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda 11'ici dakikada Soner'in pasını 22'inci dakikada ise Emre Kılınç'ın pasını iyi değerlendiren Yılport Samsunsporlu oyuncu Marius, skoru 2-0'a getirdi. Karşılaşmanın ilk yarısında başka gol olmayınca Kırmızı - Beyazlılar, devre arasına 2-0 önde gitti. 

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'ın o sorusu TFF Başkanını öfkelendirdi:  "Bu şimdinin konusu değil" Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'ın o sorusu TFF Başkanını öfkelendirdi: "Bu şimdinin konusu değil"

GOL OFSAYTA TAKILDI

Karsılaşmanın ikinci yarısında da gol denemelerine giren Kırmızı - Beyazlılar, 60'ıncı dakikada Emre Kılınç Taylanın pasını iyi değerlendirerek skoru 3-0'a getirdi. 75'inci dakikada Ntcham'ın şutuna rakip kaleci müdahale etmesine rağmen gole engel olamadı. Kasımpaşa uzatmalarda ise Yasin'in (90+1) ve Nuno (90+5)'nun golü ile skoru 4-2'ye getirdi. Ancak öne geçmeyi başaramadı. Böylece Samsunspor sahasında rakibini 4-2 mağlup ederek, galibiyet serisi elde etmiş oldu

ÜST ÜSTE İKİNCİ GALİBİYET

Samsunspor bu sonuçla üst üste 2. galibiyetini aldı ve puanını 14'e çıkardı. Kasımpaşa ise 21 puanda kaldı.

Samsunspor ligde gelecek hafta Trabzonspor deplasmanına çıkacak. Kasımpaşa ise sahasında Başakşehir'i konuk edecek.

NEDİM AYDIN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.