Samsun Medya Grubu, Yılport Samsunspor'un çağrısını taraftarlar, siyasiler ve vatandaşlarla paylaşarak, bir kampanya başlattı. Çığ gibi büyüyen kampanyaya katılan Yılport Samsunspor Futbol Gelişim Direktörü Batu Kaplan ve takım oyuncuları, taraftarı maça davet etti.

BATU KAPLAN:"ÖNEMLİ KARŞILAŞMA"

Futbol Gelişim Direktörü Batu KAPLAN: Takımımız çok önemli bir karşılaşmaya çıkacak. Eyüpspor karşısında tüm taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz. 'Haydi Maça'.

CELİL YÜKSEL: "İHTİYACIMIZ VAR" 

Celil YÜKSEL: 'Haydi Maça' akımına bende katılıyorum ve taraftarlarımızı Samsun 19 Mayıs Stadyumu'na bekliyoruz. Onların desteğine çok ihtiyacımız var. İnşallah maçımız güzel olur. 

YUSUF ABDİOĞLU: "GÜZEL SONUÇ" 

Yusuf ABDİOĞLU: 'Haydi Maça' akımına bizde katılıyoruz. Taraftarlarımızı stadyumma davet ediyoruz. Dolu tribünlere oynamak istiyoruz. Bunun karşılığında da maçı güzel sonuçlandırmak istiyoruz. 

YUNUS EMRE ÇİFT:"STADA BEKLİYORUZ"

Yunus Emre ÇİFT: Çok önemli bir karşılaşmaya çıkacağız. Bu nedenle Samsunspor taraftarını Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda yanımızda görmek istiyoruz. 

MUHAMMET ALİ ÖZBASKICI:"TRİBÜNLERİ DOLDURALIM"

Muhammet Ali ÖZBASKICI: Önemli bir karşılaşmaya çıkacağız. Bu karşılaşmada taraftarımızı tribünde bizleri desteklemesini bekliyoruz. 'Haydi Maça' diyoruz. 

Esra VURAL – Umut Can EREN