KATKI SAĞLAYACAK İSİMLER

O isimler maçta yok! Samsunspor-Alanyaspor maçının muhtemel kadrosu O isimler maçta yok! Samsunspor-Alanyaspor maçının muhtemel kadrosu

Yılport Samsunspor'un transfer sezası ertelendi. Yaşanan gelişmenin ardından ise, kış transfer döneminde takımın eksiklerini gidermek için uğraşan Başkan Yüksel Yıldırım, Futbol Direktörü Fuat Çapa ve icra kurulu takıma katkı sağlayacak, Samsunspor'a yakışır karakteriyle de takdir toplayacak isimleri takıma kazandırabilmek için yoğun mesai harcıyor. Transfer çalışmaları ile ilgili ise, Futbol Direktörü Fuat Çapa, Samsun Medya Grubu'na özel açıklamalarda bulundu. 

ÖNCELİK FORVET VE SAĞ KENAR

Yılport Samsunspor Futbol Direktörü Fuat Çapa, kulüp ile birçok mevkide oyuncunun isminin geçtiğini ancak, önceliklerinin 2 mevkiye olduğuna değinerek, "Bizim acil olan mevkilerimiz var. Forvet ve sağ kenar. Önceliğimiz o mevkiler. Onun haricindeki mevkileri, duruma göre bakacağız. Örnek verecek olursak, gitmek isteyen, bizim göndermek istediğimiz oyuncular olur. Öncelikle bu iki mevkiyi halledeceğiz. Ondan sonra diğerlerine konsantre olacağız. Ama aciliyeti olan mevkiler bu 2 yer"dedi. 

NEDİM AYDIN 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.