EKSİK MEVKİLER NETLEŞTİ 

Kırmızı - Beyazlılar'ın Futbol Direktörü Fuat Çapa, bir Youtube kanalına açıklamalarda bulundu. Çapa, oyun felsefelerine göre eksik bölgelerin netleştiğine değinerek, "Markus hocanın gelmesi, özellikle Başakşehir, Hatayspor, İstanbulspor maçları ile umutlar tekrardan, yeşerdi. Şu an istediğimiz sonuçları son karşılaşmalarda alamasak da görüntü olarak, çok iyi bir konumda olduğumuzu söyleyebilirim. Yani, bizim artık bundan sonraki süreçte oyun felsefemiz ve felsefeye göre yapılacak takviyeler netleşti. Bununda zaten çalışmasını yapıyoruz. Güzel bir üçgen oluşturuldu bu üçgenin başında da başkanımız Yüksel Yıldırım var. Bunu doğru bir şekilde raporlayıp, ondan sonraki süreçte de kendisi gereken hamleleri yapacaktır" diye konuştu.  

650x344-fuat-capanin-hedefi-ilk-6ya-girmek-1638170617463

‘İNANILMAZ DESTEK VAR’ 

Samsunspor'un genç yeteneği Taha Tosun: "Her zaman daha iyisi için mücadele edeceğiz" Samsunspor'un genç yeteneği Taha Tosun: "Her zaman daha iyisi için mücadele edeceğiz"

Kendilerini yalnız bırakmayan taraftara teşekkür eden Çapa, "Başakşehir ile başlayıp, Beşiktaş karşılaşmasıyla görmüş olduğumuz destek. İnanılmaz. Neden hep Samsunspor'un Süper Lig'e ait olduğu söyleniyordu? Bu karşılaşmalarda çok net bir şekilde gözüküyor. Rakip takıma deplasmanda olduklarını çok net bir şekilde hissettiriyoruz.  Taraftarımız, inanılmaz şekilde enerji yayıyor. 11 yıllık hasret, bir sezonda bitemez. Mümkün değil. Bitmemeli onun içinde nasıl taraftarımız hafta sonunu iple çekip, takıma destek olmak istiyorsa, biz de biran istediğimiz sonuçları alıp, devre arasında yapılacak hamlelerle güzel bir sezon geçirip, sonraki yıllarda da yapılanmamızı ve hedefimizi ona göre belirlememiz gerekiyor" ifadelerini kullandı.

NEDİM AYDIN 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.