TARAFTARI TRİBÜNE DAVET ETTİ

Samsun Medya Grubu, cumartesi günü saat 20.00'de oynanacak Eyüpspor karşılaşması öncesi Yılport Samsunspor'un çağrısını taraftarlar, siyasiler ve vatandaşlarla paylaşarak, bir kampanya başlattı. Kampanyaya Yılport Samsunspor Futbol Akademi Direktörü Yücel Uyar başta olmak üzere, antrenörler ve futbolcular da katılarak taraftarı tribüne davet etti. 

"İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE"

Futbol Akademi Direktörü Yücel UYAR: Samsunsporlular bu sen o sene. Önemli bir Eyüpspor maçına çıkacağız. İyi günde kötü günde bütün Samsunspor taraftarını tüm sezon boyunca 33 bin kişilik stadımızı doldurmaya bekliyoruz. 

"EN ÖNEMLİ KARŞILAŞMA"

Futbol Akademi Kaleci Departman Sorumlusu Adnan ÖZTEKİN : Cumartesi günü Eyüpspor ile sezonun belki de en önemli maçlarından birini oynayacağız. Bu hafta tüm Samsunluları, stada bekliyoruz ve bunun sezon boyunca da devam etmesini istiyoruz. 

"ŞAMPİYON OLACAĞIZ"

Futbol Akademi Gençlik Geliştirme Sorumlusu Ali BİLGİCİ: Bu sene inşallah bir kupa daha alacağız. Bu sezon rekoru kırıp yine şampiyon olacağız. Herkesi maça bekliyoruz. 

"BİZ ORADAYIZ "

Altyapı oyuncusu Atakan Mert ÖZDEMİR: Bütün Samsunspor taraftarını cumartesi günü oynayacağımız Eyüpspor maçına davet ediyoruz. Biz de orada olacağız. Hep birlikte inşallah bu sene şampiyon olacağız. 

"ATEŞİ YAKABİLİRİZ"

Altyapı oyuncusu Alper Efe PAZAR: Cumartesi günü Samsunspor camiasını maça davet ediyoruz. Eyüpspor ile önemli bir karşılaşma ve şampiyonluğun ateşini yakabileceğimiz bir maç. Herkesi maça bekliyoruz. 

"BİRLİKTELİĞİN BAŞLANGICI"

Futbol Okulu Sorumlusu Akın TÜRKER: Geçen hafta çok güzel bir galibiyet aldık. O galibiyet aynı zamanda güzel bir birlikteliğin başlangıcıydı. Biz inanıyoruz seriye devam edeceğiz. Bu maçta taraftarımızla, yönetimimizle, oyuncularımızla, bu hafta ses getirmek istiyoruz. Herkesi de maça davet ediyoruz. 

"YOLA DEVAM"

U14 Teknik Sorumlusu Özgür Cinel: Takımımız sezona galibiyetle başladı. İnşallah Eyüpspor maçını da kazanıp yola devam etmek istiyoruz. Tüm taraftarımızı takımımıza destek olmaları için tribüne davet ediyoruz. 

"3 PUANI İSTİYORUZ"

Futbol Okulu Antrenörü Ferhat ALTIKATOĞLU: İlk haftadan 3 puan ile ayrıldık. Bu hafta bizim için çok önemli. Taraftarımızı da yanımızda istiyoruz. Eyüpspor maçından da mutlak 3 puan ile ayrılmak istiyoruz. 

"MAÇA BEKLİYORUZ"

Futbol Okulu Antrenörü Merve KURTOĞLU: Güzel bir galibiyetle başlamaktan dolayı mutluyuz. Samsunspor'un hak ettiği yer Süper Lig'tir. Buna yürekten inanıyoruz. Cumartesi günü de taraftarımızın karşısında ilk maçımıza çıkacağız. Çok heyecanlıyız. Tüm Samsunluları maça bekliyoruz. Esra VURAL 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.