LİSTEDE YER ALMAK İSTEMEDİ 

Samsunspor Divan Başkanlığı’nın işlevsiz hale getirildiğini belirten Sadi Subaşı Başkanlığındaki Samsunspor Divan Başkanlık Kurulu toplu olarak istifa etmişti. İstifalar sonrası Samsunspor Divan Kurulu yeni Başkanlık Kurulu'nun belirlenmesi için Nuri Asan Tesisleri'nde Divan Kurulu üyelerinin katılımı ile Olağan Üstü Divan Kurulu Seçim Toplantısı gerçekleştirildi.

"YENİDEN SEÇİLMEM YANLIŞ"

Tek liste ile yapılan Toplantıda, Samsunspor Divan Kurulu Başkanlığı'na Hakkı Tomaç seçildi. Tomaç'ın listesinde bulunan Av. Süleyman Serkan Güler, " İşlevsiz hale geldiği için istifa ettiğim, Divan Kurulu'na yeniden seçilmem yanlıştır. Kendi adıma çelişki tesir eden bir husus olur" diyerek, "Listede yer almak istemiyorum, affımı istiyorum“ dedi. Onun yerine yedek üyelerden Murat Hakan Kurt asil üye olarak seçildi.

DEVİR TESLİM YAPILDI

Eski Samsunspor Divan Kurulu Başkanı Sadi Subaşı, başkanlık yaptığı sürecinde önemli bilgi ve notlarının bulunduğu defteri yeni Başkan Hakkı Tomaç'a teslim edip, yeni yönetimi ile birlikte kendisine başarı dileyerek, görevini devir teslim etti. Tomaç ise, " Yaklaşık bir yıllık bir serüvenimiz olacak. Görev veren ve daha önce görev yapmış tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Burada müşterek sevdamız Samsunspor. Samsunspor'un geleceği adına, Divan Kurulu da önemli ve gerekli bir kurul. Bu kurulun tüzüklerle belirtilmiş yetkileri doğrultusunda elimizden geldiğince Samsunspor'un menfaatleri için hizmet vermeye gayret göstereceğiz" dedi. Yeni seçilen kurul, 2023 yılı haziran ayında yapılacak Olağan Genel Kurul seçimlerine kadar görev yapacak.

İŞTE LİSTE 

Samsunspor Divan Başkanlık Kurulu ise şu şekilde: Hakkı Tomaç, Ahmet Hayvalı, Mustafa Mutlu, Mustafa Mercan, Yusuf Güneş, Hasan Koç, Özdemir Erol, Orhan Köseoğlu, Uğur Kocaoğlu, Murat Hakan Kurt, Hasan Guda, Ali Kemal Gedikli, Bahri Uğurlu, Uğur Güneysu, Tunç Demirel.

Esra VURAL - Umut Can EREN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN