Samsunspor’un başarılı orta saha oyuncusu Celil Yüksel, Serenay Aslan ile düzenlenen törenle dünyaevine girdi. Çiftin düğünü, spor camiasından ve yakın çevresinden yoğun katılımla gerçekleşti. Samsunspor camiası adeta tam kadro katıldı. Kulüp yöneticileri, teknik heyet ve futbolcular, bu özel günde çifti yalnız bırakmadı.
YOĞUN KATILIM OLDU
Düğün törenine Samsunsporlu futbolcular, kulüp çalışanları ve yöneticilerinin yanı sıra çiftin aileleri ve arkadaşları da katıldı. Davetliler, gecede genç çifti yalnız bırakmadı.

EĞLENCELİ ANLAR YAŞANDI
Gecede renkli görüntüler ortaya çıktı. Samsunspor’un başarılı stoperi Rick van Drongelen’in davul çalması davetlilerden büyük ilgi gördü. Öte yandan takımın yerli ve yabancı futbolcuları da Ankara havası oynayarak eğlenceye ortak oldu. Eğlenceli anların yaşandığı düğünde, konuklar müzik eşliğinde doyasıya vakit geçirdi.

Törende ayrıca Başkan Vekili Veysel Bilen, Futbol Direktörü Fuat Çapa, İcra Kurulu Üyeleri Soner Soykan, Koray Yalçın, Fazlıhan Carus ve Mustafa Aztopal, Teknik Direktör Thorsten Fink, takım kaptanı Zeki Yavru ile birlikte futbolcular, kulüp personeli ve altyapı oyuncuları da yer aldı. Eski yönetici Zafer Erdoğan ile futbolcular Soner Aydoğdu ve Muhammet Ali Özbaskıcı da davetliler arasında bulundu.






Samsunspor Basın Sözcüsü Suat Çakır'dan korkutan haber
Samsunspor’da Başakşehir mesaisi başladı
DAHA FAZLA SAMSUNSPOR HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ




