Basket Emre Ekim (2).jpg

ŞANSIMIZI AZALTTIK

Türkiye Basketbol 1. Ligi’nde (TBL) mücadele eden Kırmızı Beyazlılar, hedefleri doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor. Kırmızı - Beyazlıların Genel Menajeri Emre Ekim, genel olarak, sezon başında koydukları hedef doğrultusunda iyi yerde olduklarını belirtti. Ekim, "Camia, takım, teknik ekip, yönetim olarak bütünleşerek, bütçemiz doğrultusunda şampiyonluğa aday bir takım yarattık. Şuanda o doğrultuda çok ciddi çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Maalesef Manisa karşılaşmasını kaybettiğimiz için direkt çıkma şansımızı azalttık. Ama Play-Off'da da en üst sıralardan grip, iyi bir konumda yer edinmek istiyoruz" dedi.

Basket Emre Ekim (1).JPG

TEK TEK ODAKLANIYORUZ

Önlerinde 2 aylık bir süreç kaldığını ve maç maç giderek hedeflerine ulaşmak istediklerine değinen Emre Ekim, "Her hafta salonumuz doluyor ve giderek daha çok seyirci gelmeye başladı. Artık bütünleştik ve sezonun sonuna doğru geldik. Önümüzde Play-Off'la birlikte neredeyse 2 aylık bir süremiz var. Bu süreçte yine her maça tek tek odaklanıp, öncelikle ligi üst sırada bitirip, Süper Lig'e çıkmak için elimizden geleni yapacağız. Hedefimiz bu" diye konuştu.

ZOR DEPLASMAN

Pazar günü deplasmanda Kocaelispor BŞB Kağıtspor karşısında galip gelmek istediklerine değinen Ekim şu ifadeleri kullandı: "Pazar günü Kocaeli BŞB Kağıtspor ile bir karşılaşmamız var. Önemli bir maç. Sezonun ikinci yarısında sadece bir maç kaybettiler. İyi bir ivme yakaladılar. O yüzden bizim için zor bir deplasman olacak. Kazanırsak, rakipler için, camia için bir mesaj olacak. Takımında iyi bir reaksiyon vereceğini düşünüyorum. Umarım, güzel bir galibiyet ile Samsun'a döneriz" Esra VURAL

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.