'KALBİM SİZİNLE'

Kırmızı Beyazlıların Eyüpspor galibiyeti sonrası Başkan Yüksel Yıldırım, Samsun Medya Grubu Spor Koordinatörü Ender Talat Akyüz'e özel açıklamalarda bulundu. Başkan Yıldırım, takımın bu sene şampiyon olacağını belirterek, "İnanınca çalışınca oluyor. Takımla konuştum. 'İnşallah şampiyon olacaksınız' dedim. Gerekli açıklamaları yaptım. Erzurum maçında olamayacağım. Ama kalbim takımla olacak. Bu çocuklar bu sene kim ne derse desin şampiyon olacak" dedi. 

'TAKIMA SAHİP ÇIKIN'

Taraftara seslenen Başkan Yüksel Yıldırım, "Burada şunu gösterdik. Eyüpspor'un da Samsunspor'da zorlu maçları var. Ama bizim fikstür avantajımız var. Sakatlarımız dönünce ve yeni transferimiz olunca. Ben inanıyorum. bu ligi bu sene inşallah lider bitireceğiz. Taraftardan tek isteyim, tribünde yerlerini alsınlar. Bu takım sizin takımınız. Ben sadece kulübün sahibiyim. Esas takımın sahibi şehirdir. Çıkın gösterin. Takıma sahip çıkın ben de gerekeni yapıyorum" ifadelerini kullandı.    

SÜPER LİG'DEN İKİ İSİM 

Transfer süreci ile ilgilide açıklamalarda bulunan Başkan Yıldırım Süper Lig'den iki oyuncu ile anlaştıklarını belirterek, "Hep dediğim bir şey var. Ne olursa olsun yeneceğiz. Hakemi de tebrik ederim. Çok güzel yönetti. İnanınca oluyor. Süper Lig'den 6 ve 8 numara olarak 2 oyuncu ile anlaştık. İnşallah imzaları atılacak. Sol bek isteğimiz var. İstediğimizi alamadık. Sakatlığı olan oyuncularımızda gelecek. Bu takım sağ kanatsız olmayı da öğrendi"

Haber Kaynak: Ender Talat Akyüz Özel Haber

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN