Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'dan 2022 Mesajı Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, 2022'nin sağlıklı, mutlu, huzurlu, başarılı ve stressiz bir yıl olmasını diledi

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, sosyal medya hesabından yeni yıl mesajı paylaştı. Yıldırım paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Sevgili arkadaşlar, sizlere 2022 yılının sağlıklı, mutlu, huzurlu, başarılı, hayırlı, ve bol kazançlı bir yeni yıl olmasını ve hiçbir şeyi fazla kafanıza takmadığınız bir yıl olmasını diliyorum. Zira her şey olacağına varıyor. Su akıp yolunu buluyor. Kalın sağlıcakla."

BAŞARILARLA DOLU OLSUN Kırmızı - Beyazlılar, yeni yılın başarılarla dolu bir yıl olmasını Temenni ederek, sosyal medya hesabından, "Yeni yılın sağlıklı, mutlu, keyifli ve camiamız için başarılarla dolu bir yıl olmasını dileriz! Mutlu yıllar" mesajını paylaştı.

MUTLU YILLAR Teknik Direktör Fuat Çapa, "Yeni yıl ne getirir bilinmez. Ama biz refaha, huzura, barışa, başarıya, mutluluğa gidelim. Yeni yılınız kutlu olsun" mesajını paylaşırken, Genel Kaptan Cenk İşler, ise "Yeni yılın hepimiz için mutlu, sağlıklı, huzurlu ve başarılı dolu bir yıl olmasını dilerim" dedi.

SAMSUNSPOR İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.