"HOCAYI TANIMADAN, ÖNYARGILI KONUŞTUM"

Daha önce Hüseyin Eroğlu hakkında söylediği olumsuz yorumlar için özür dileyen Başkan Yıldırım, "O gün canlı yayında söylediklerimi, fazla tartmadan etmeden, hocayı tanımadan, önyargılı konuşmalarım nedeniyle Hüseyin Eroğlu hocadan özür diliyorum. Kendisi ile yeni bir yola çıktık. Bu yolda hepimiz başarılı olmak istiyoruz. Samsun'da, Samsunspor'un başarılı olmasını binlerce on binlerce insanlar var. Ben gövdemi taşın altına koydum, paramı ve zamanımı harcıyorum. Bir söz verdim ve bu takımı şampiyon yapmak için elimden geleni yapacağım" ifadelerini kullandı. 

"TAKIMI ŞAMPİYON OLACAK DİYE KURDUK"

Samsunspor'un şampiyonluk yarışına değinen Yıldırım, "Yeni bir sayfa açtık. İnşallah bu hafta Bandırmaspor maçını iyi hazırlar. Hocamız heyecanlı. Bandırma maçından sonra bizim fikstürümüz biraz olsun rahatlıyor. Sonuç olarak ben bir aksilik olmazsa, taraftarımız da hocamıza güvenirse, biz bu takımı sezon başında kurarken şampiyon olacak diye kurduk. Böylede olacağına inanıyoruz. Erzurumspor maçındaki penaltı kaçmamış olsaydı, farklı sonuç olacaktı" dedi. 

"BEN DE BU TAKIMLA BÜYÜDÜM"

Başkan Yıldırım açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı;

İnşallah biz Hüseyin hocamız ile şampiyon olacağız. Taraftarın yüzünü güldüreceğiz. Söz verdim. Şahsım adına ne gerekiyorsa, maddi manevi her şeyi yapıyorum. Ama tabi Samsun büyük bir şehir. Samsunspor büyük bir camia herkesi mutlu etmek imkansız. o nedenle ben diyorum Yüksel Yıldırım'a inanın güvenin ben eğer, paramı, zamanımı, sağlığımı her şeyimi ruhumu gecemi gündüzümü veriyorsam, bu takım için. Aptal değilim ben bunları kendim için değil, Samsunspor için yapıyorum. Ben de sizin kadar Samsunspor'u seviyorum. Ben de bu takımla büyüdüm.  Biz hayatımızda yapabileceklerimizi Samsunspor için yaptık. Ben hep veren el oldu. Bunun karşılığında hiç bir şey almıyorum.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.