Fatsa'da Samsunspor rüzgarı Fatsa'da Samsunspor rüzgarı

SAMSUNSPOR TARAFTARINA SALDIRI

Yılport Samsunspor deplasmanda Adana Demirspor ile karşı karşılaştı. Maç Türk futboluna yakışmayan görüntülere sahne oldu.  Adana Demirspor taraftarı stadyumun içinde Samsunspor taraftarına bıçak, satır ve demir sopalarla saldırdı.

BAŞKAN YILDIRIM SALDIRIYI KINADI

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, karşılaşma sonrası sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Adana Demirspor taraftarının Samsunspor taraftarlarına yaptığı çirkin saldırıyı kınayan Başkan Yıldırım, “Bu akşam Adana'da oynanan ve dostane ortamda seyreden Adana Demirspor müsabakasında, ne yazık ki rakip takımın bazı taraftarları Samsunsporlu taraftarımıza bıçak ve satırla saldırmış, üstüne yetmediği gibi Samsunspor pankartımızı kesip indirmeye ve dostluk ortamına tümüyle zarar vermeye çalıştıklarını büyük üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım.

Samsunspor Kulubü Başkanı olarak, bizi her şartlarda ve koşullarda destekleyen, uzun yollardan gelerek hiçbir deplasmanda bizleri yalnız bırakmayan cefakar ve fedakar Büyük Samsunspor taraftarlarımıza yapılan bu çirkin saldırıyı şiddetle kınıyorum. Bir daha bu tür olayların liglerimizde ve bize karşı yaşanmamasını diliyorum. Geçmiş olsun Büyük Samsunspor Taraftarı” dedi.

Başkan Yıldırım ayrıca yaptığı açıklamada, “Bu arada orada olmadığım halde Samsunspor yönetimine gösterdikleri güzel misafirperverlikleri için Yukatel Adana Demirspor A.Ş Kulübü Yönetimine ve Murat Sancak Başkan'a ayrıca teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.