'CAMİAMIZI ÜZDÜK'

Kanal S ekranlarında yayınlanan Taraftarın 5e5i programına telefon ile bağlanan Yılport Samsunspor Başkan Vekili Bilen, gündeme dair açıklamalarda bulunarak, "Aldığımız iki galibiyetten sonra İstanbul'a giderken, ilk deplasman galibiyetimizi ve üst üste üçüncü maçımızı kazanmak üzere, teknik ekibimiz, oyuncularımız biz yönetim olarak, hafta içinde 3 günde olsa yoğun tempo ile İstanbul'a gittik. Gerçekten de, bütün hesaplarımız 3 puan üzerine kuruluydu. Maça da iyi başladık. Ama sonuç itibariyle çok önemli olan 3 puanı rakibimize kaptırdık. Bu nedenle hakikaten çok üzgünüz. Binlerce kilometre gelen, her zaman yanımızda olan vefakar taraftarlarımız, camiamızı üzdüğümüzü biliyoruz. Özür diliyoruz" diye konuştu. 

'ŞEFFAFLIKTAN YANAYIZ'

Hakem hatalarına değinen Bilen, "Süper Lig'de oynadığımız hemen her maçın içinde kulübümüz adına, yapılan çok bariz hataları defalarca gerek sözlü gerek ikili ilişkilerimizi kullanarak, ilgili mercilere aktarmamıza rağmen, maalesef bütün kulüplerin şikayetçi olduğu üzere, olmayan bir VAR ve sağlıksız bir yönetim tarzı var. Biz Samsunspor olarak her zaman şeffaf açık, net, samimi ve dürüst, temiz futboldan yanayız. Bunun için yetkili kurumların mutlaka gerekli önlemleri alması istiyoruz. Nitekim pazar gününden sonra başta basınımız olmak üzere, her zaman yanımızda olan Samsunspor taraftarları taraftar grupları ve yönetimimiz artık bardağı taşıran damladan sonra feryadımızı paylaşma gereği hissettik" dedi.  

Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol: "Kötü oynamadık, sadece gol eksikti" Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol: "Kötü oynamadık, sadece gol eksikti"

YAKIŞMAYAN DURUMLAR 

Bilen, "Maç başladı. Maç görüntüleri gelmiyor. Başkanımız müdahale etti. BeinSport yetkililerine. Onlarda konun onlarla ilgili olmadığını tesisten kaynaklandığını belirtti. Tesis müdürünü çağırdık elektriklerin kesildiğini onlardan kaynaklanmadığını söylüyor. Tesadüf golden sonra ekranlar tümüyle gitti. Yani baktığın zaman böyle bir ortamda sağlıklı bir mücadele olabilir mi? Bunlar Türk futboluna yakışmıyor. Samsunspor'un ismi geçtiği zaman herkes taktir etmektedir. Bu şehir kurtulan değil kurtaran şehirdir. Futbolumuzda bulunduğu lige her zaman katkı vermiştir. Bizim feryadımız temiz futboldan yanadır. Kaybedilen puanlar geri gelir. Ama temiz futbolu kaybedersek, ülke kaybeder" diye konuştu. 

'MÜSTERİH OLUN' 

Son olarak transfer sürecin değinen Veysel Bilen şunları söyledi: "Bizim transfer yasağımız ile ilgili CAS'a yaptığımız başvuru neticelenmeden bizim transfer yapmama gibi bir yasağımız yok. Hatta neticelenmediği sürece biz, ocak ayındaki transfer döneminde transfer yapabiliriz. Bir kere müsterih  olun takımımızda yapılması gereken ne varsa başkanımızın talimatları doğrultusunda bu yapılacak. Hocamızın sunacağı rapor doğrultusunda, hocamızda onayladığı belirlediğimiz oyuncu profilleri olacak. Bizim hedefimiz zor gol yiyen kolay gol atan bir ekip kurmak. Başkanımızın da bizimde her zaman söylediğimiz şey, bu takım küme düşmeyecek. Samsunspor büyük bir camia ne badireleri atlattık"

NEDİM AYDIN 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.