Samsun'da yaşayan vatandaşların birçoğu, ailelerine, sevdiklerine ve yakınlarına Ramazan Bayramı mesajını Kanal S mikrofonları ile gönderdi. Açıklama yapan vatandaşlar, bayramın huzur, sağlık ve mutluluk dolu bir şekilde geçmesini temenni etti. 

HAYIRLI BAYRAMLAR

Şevket DEMİR: Hayırlı bayramlar. Herkese huzur ve mutluluk içerisinde olacağı bir bayram diliyorum. 

SAVAŞ SON BULSUN

Kenan ACAR: Tüm İslam alemine sağlık sıhhat ve huzur içerisinde bir bayram geçirmelerini diliyorum. Malum dünya genelinde bir savaş var. Umarım bu savaş da son bulur ve dünyamız mutlu olur. 

MUTLULUK DOLU BAYRAM

Melek DEMİRCAN: Ramazan Bayramı'nız mübarek olsun. Herkese huzur ve mutluluk içerisinde olacağı bir bayram diliyorum. 

HUZURUMUZ DAİM OLSUN

Adem USTA: Nice mutlu bayramlar diliyorum. Allah kimsenin huzurunu da mutluluğunu da bozmasın. Allah kimseyi eşinden, çocuklarından ve ailesinden ayrı bırakmasın. 

EKONOMİ DÜZELSİN

Şaban AKGÜDEN:  Herkesin Ramazan Bayramı mübarek olsun. Hayırlara vesile olsun ve ülke ekonomimiz biran önce düzelsin inşallah. Sağlık huzur ve mutluluk dolu bayramlar diliyorum.

MUTLULUK DOLU BAYRAM

Kibar TORAMAN: Sağlık huzur ve mutluluk dolu bayramlar diliyorum.Tüm İslam alemine sağlık ve güleç bir şekilde bayram geçirmelerini diliyorum. 

İYİ BAYRAMLAR 

Sezai ORGEN:Ne kadar zorluklar içerisinde olsak da Ramazan Bayramı'nı herkesin mutluluk içerisinde geçirmesini temenni ediyorum. Geçinmek zor, çocukları sevindirmek daha da zor. İyi bayramlar. 

AİLELERİMİZE KAVUŞALIM

Sinan SELÇUK:  Nice mutlu bayramlar diliyorum.  Sağlık huzur ve mutluluk dolu bayramlar diliyorum. Aynı zamanda bol da para diliyorum.Uzakta olup ailesine kavuşamayanlar da inşaalh bayramda kavuşur. 

DAHA NİCELERİNE

Nisanur TEYYARE: Sağlık huzur ve mutluluk dolu bayramlar diliyorum. Dilerim daha güzel bayramlara sevdiklerimizle birlikte ulaşırız. 

Hakan AKGÜN, Umut Can EREN 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.