Samsun Medya Grubu'nun 11 yıllık hasretin ardından Yılport Samsunspor'un Süper Lig'e yükselmesi ve şampiyonluk kutlamaları öncesi şehrin Kırmızı Beyazlı bayraklarla donatılması çağrısına Samsunlu vatandaşlarda ortak oldu. Samsunlular, herkesin çağrıya kulak verip, şehri bayraklarla donatması gerektiğini belirtti. 

'ÇOK GÜZEL BİR ŞEY'

Toprak ÇIKIŞ: Samsun Medya Grubu'nun, çağrısına kesinlikle katılıyorum. İnsanların memleketinin takımını desteklemesi çok güzel bir şey. Tüm şehri bayraklarla donatmak gerekiyor. Ama Samsunspor'a gönül vermiş insanlar maça giremiyor. Şu an son maçta biletler 1 saat içinde bitti. Arkadaşlarımın çoğu maça giremeyecek. Bana göre yanlış bir şey. Zaten destekleyecek olanların kendi gönülden desteklemeleri gerekiyordu.   

'DAHA COŞKULU OLMALI'

Ahmet MARHAN: Çağrı çok doğru. Her tarafın bayraklarla donatılması gerekiyor. 11 yıldır şampiyon olmadık. Kutlamaların daha da coşkulu olması lazım. Samsun'un dört bir yanına bayraklar asılmalı. 

ŞEHİR SÜSLENMELİ 

Hasan KÖSE: Samsunspor şampiyon oldu. Şehrin bayraklarla donatılması gerekiyordu. Öyle çok fazla bir ilgi göremedik. Bir diğer Karadeniz takımı olan Trabzonspor, güzel bir şehir süslemesi vardı. Umarım Samsun olarak o süslemelerin daha da fazlasını yaparız. Oradaki kutlamaların daha da güzelini Samsun'da istiyoruz.  

11 SENE BEKLEDİLER 

Halil İBRAHİM: Şahsen Samsunporlu değilim. İstanbul'dan yeni geldim. Ama Samsunlular adına seviniyor ve gurur duyuyorum. 11 sene Süper Lig için beklediler. Sonunda başardılar. Onlar için mutluyum. 

'SONUNA KADAR KUTLAMALIYIZ'

ENES KARADENİZ: Samsun Medya Grubu'nun başlatmış olduğu, güzel bir çağrı. Samsun şehri Samsunspor bayrakları ile donatılmalı. Şampiyonda olmuşuz bunu sonuna kadar kutlamalıyız. 

'ŞEHİR İÇİN İYİ OLDU'

Nuh TAŞDÖVEN: Çok iyi bir şey, gurur duyucu. Samsunspor'un Süper Lig'e çıkması bizim için avantaj oldu. Niye, Süper Lig takımlarının taraftarı da fazla oluyor. Onların şehre gelmesi ile Samsun'da alışveriş yapacak. Oteline gelecek. Yemeğini yiyecek. Bizim için iyi oldu yani. Geç bile kaldık 11 sene geçti aradan. Şehri tamamen bayraklarla donatmamız gerekiyor. 

'GAYET GÜZEL OLUR'

Mustafa BÜTÜNER: Samsun Medya Grubu'nun başlatmış olduğu, çalışma gerçekten çok güzel. Hatta 10 numara, olması gereken bir şey zaten. Sevindirici. Umarım bu çağrıya herkes kulak veriri. Eğer şehir Samsunspor bayrakları ile donatılırsa gayet de güzel olur. 

BORA KARA

 SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.