CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun uzlaşılması halinde cumhurbaşkanı adayı olabileceğini söylemesinin ardından Kanal S mikronlarına değerlendirmelerde bulunan Samsun'da yaşayan vatandaşların bazısı Kılıçdaroğlu'nu desteklerken, bazısı da 6'lı masadan çıkan isimlerden hiçbirinin Recep Tayyip Erdoğan'ın rakibi olamayacağını söyledi 

CUMHURBAŞKANLIĞI YAPAMAZ

Mustafa SAYIN: Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanlığı yapamaz. Selahattin Demirtaş'ın cezaevinden çıkmasını istemesine tepkiliyiz. Bence Mansur Yavaş'ı aday yapmalılar. Adam gibi adam. 

ERDOĞAN'IN RAKİBİ OLAMAZ

Necati TOSUN: Kılıçdaroğlu'nun dünkü sözü ile bugünkü sözü birbirini tutmuyor. Bunu da vatandaş unutmaz. Şu anda iktidarın da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın rakibi yok, olamaz da. 6'lı masayı ittifak olarak görmüyorum. 

KİMSE ONAYLAMAZ

Süleyman ÇOBANDÜZ: Kılıçdaroğlu'nun aday olmasını istemiyorum. Onu onaylayacak olan kimse yok. Bir lafı bir lafını tutmuyor. Yine doğruluk Erdoğan'da. Milletin geleceği Recep Tayyip Erdoğan'ın elinde. 6'lı masanın elinde bir şey yok.

ADAYLIĞI HAKEDİYOR

İskender YURT: Ben Kemal beyin açıklamasına olumlu bakıyorum. Demokrat duruşunu beğeniyorum. Kemel Bey bu adaylığı hak ediyor. Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekliyorum. Memleket için Kemal Kılıçdaroğlu'nun iyi ve hayırlı olacağını düşünüyorum.   

ASLA ŞANSI YOK

Tuncay KILIÇ: Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısında, Kemal Kılıçdaroğlu'nun şansı asla yok. Erdoğan'ın rakipsiz olduğunu düşünüyorum. 

MANSUR YAVAŞ OLMALI

Hakan AYNAGÖZ: Kemal Kılıçdaroğlu'nun 6'lı masa adına bir şey yapabileceğini düşünmüyorum. Kaç yıldır bir şey yapabildiğine şahit olmadım. Başka bir aday çıkarırlarsa ona oyumu veririm. Mansur Yavaş'ı desteklerim ama onun dışında bir isim çok zor.

 

KILIÇDAROĞLU'NU DESTEKLİYORUM

Esin TAHTAKILIÇ: Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını desteklerim. Ülkenin hali, bizim halimiz herşeyimiz ortada. Canı gönülden cumhurbaşkanlığını hak ediyor.  

TALİHSİZ AÇIKLAMALARI VAR

Naci SÜSÜN: Bence Kılıçdaroğlu'nun yönetici vasfı olduğunu düşünmüyorum. 6'lı masaya inancım yok. Kılıçdaroğlu, yaptığı talihsiz açıklamalardan dolayı tüm primlerini yok etti. Şu anda durum ortada. Bir mucize yaratacak lideri ben göremiyorum. 

ADAY OLMALI

Kemal YILDIRIM: Kılıçdaroğlu'nun aday olmasını isterim. Bence Kılıçdaroğlu hakediyor.

YAVAŞ'IN ŞANSI DAHA ÇOK

Haşim ÖZKAYA: 6'lı masa eğer onaylarsa Kemal Kılıçdaroğlu'nu uygun bulurum. İçlerinde o masada en uyumlusu o. Recep Tayyip Erdoğan'a rakip olur. Mansur Yavaş da öneriliyor. Mansur Yavaş'ın şansının daha fazla olduğunu düşünüyorum. Kılıçdaroğlu tepki çekiyor zaman zaman.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.