'Kim Milyoner Olmak İster' yılbaşı özel programının 31 Aralık Cumartesi günü ekrana gelen yeni bölümü gündem oldu. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunuculuğunu üstlendiği programda şarkıcı Sefo, sorulan soru karşısında gülümsemekten kendini alamadı. 

SEFO'YA MEMLEKET SORUSU

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunuculuğunda yayınlanan 'Kim Milyoner Olmak İster' yılbaşı özel programında Sefo'ya "Bafra'nın meşhur yiyeceği?", "Mayalı hamurdan yassı ekmek?", "Samsun'un ünlü lezzeti?", "Kıymalı, peynirli çeşitleri olan hamur işi?" sorularının cevapları nelerdir? sorusu soruldu.

'PİDE' ŞIKKI GÜLDÜRDÜ

Sorunun cevabı olarak sunulan şıklar ise, hem sunucu Kenan İmirzalıoğlu'nu hem de Samsunlu Sefo'yu güldürdü.  Şıkları duyan Sefo, "Saşimi olmak diye düşünüyorum ben D pide diyorum son kararım" dedi. Sorunun cevabıyla, 2 bin TL ödülüne ulaştı. 

Sorunun şıkları ise şu şekildeydi; 

A.Pizza, fondü, kruvasan, wrap
B.Suşi, taco, falafel, lazanya
C.Risotto, noodle, gulaş, saşimi, 
D. Pide, pide, pide, pide 

WhatsApp Image 2023-01-01 at 18.35.22

"SAMSUN'DA KÜLTÜR"

Kenan İmirzalıoğlu'nun "Sever misiniz Samsun Bafra pidelerini" sorusuna Samsunlu ünlü Sefo, "Kültür aslında Samsun'da bu. Her pazar Samsun'da kalkardık, annem içini hazırlar, ben giderdim pidecinin önünde kuyruğa girip o içi verip beklerdik orada yarım saat 45 dakika. O pideyi hazırlarlardı bize verirlerdi. Herkes yapar bunu Samsun'da. Pazar günü özeldir." dedi. Sunucu İmirzalıoğlu bu ifadelerin üzerine, "Pazar geleneği yani, çok güzel bir şey bu. Devam ediyor hala yani." ifadelerini kullandı. 

"BİRİLERİ HALA KUYRUKTA BEKLİYOR"

Sefo, "Evet hala devamdır. Ben şu an gidemiyorum ama birileri hala kuyrukta bekliyor yani" dedi. 

"GÖRDÜĞÜM ZAMAN YERİM"

İmirzalıoğlu'nun "Sahneye çıktığın için pidelere biraz mesafeli bir halin oldu mu?" sorusuna ise Sefo, "Yok gördüğüm zaman yerim" dedi.  

ÖDÜLLER ÇOCUKLARA GİTTİ

Sefo yarışmadan 30 bin lira para kazandı. Yarışan tüm ünlü isimler kazandıkları ödülü, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı kurumlardaki çocukların ihtiyaçları için bağışladı.

SEFO KİMDİR?

Sefo ya da gerçek ismiyle Seyfullah Sağır (d. 16 Mart 1998; Samsun, Türkiye), Türk rapçi ve söz yazarıdır.

Sefo veya gerçek adıyla Seyfullah Sağır, 16 Mart 1998 tarihinde Samsun'da doğdu. Mart 2018'de ilk şarkısı Yalan ile müzik kariyerine başladı. Şubat 2019'da çıkardığı Poz teklisinden sonra daha çok müziğe odaklanmaya karar vermiştir. 18 Nisan 2019'da Up Down teklisini çıkardı.

28 Haziran 2019'da 362 teklisini çıkardı. Bu tekliden sonra Derdi Ne şarkısını çıkardı.

Şarkılarında genellikle pop ritmi kullanır. 21 Şubat 2020 tarihinde Başa Sar adında bir tekli yayımladı, şarkının beati Aerro tarafından hazırlanmışken, Yase şarkıya eşlik etmiştir.

Sefo'nun Esenyurt Üniversitesi'nden mezun olduğu belirtiliyor.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.