DERECİ'YE ZİYARET 

İspanya'nın Palma del Mallorca şehrinde 6-9 Ekim 2022 tarihleri arasında yapılacak olan Avrupa Gençler-Ümitler Bocce Petank Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek olan Milli Takım ve Alaçam Spor Bocce Takımı sporcuları Selma Kalanç, Gülcan Gündoğdu, Aylin Emir, Rabia Nur Uzunay, ile Antrenörleri Gökhan Bozdemir, Bocce İl Temsilcisi İsmail Uzun, İl Temsilcisi Yardımcısı Taha Akyıldız, Alaçam Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cansu Keskin Karaaslan'ı Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Feyzullah Dereci makamında ağırladı.

PROJELER KONUŞULDU 

Bocce branşında Türkiye'de ciddi bir başarı yakalayan sporcular, bugüne kadar elde ettikleri başarı öykülerini ve Avrupa Şampiyonası öncesi hedeflerini İl Müdürü Dereci ile paylaştılar. Avrupa Şampiyonasından altın madalya ile dönme sözü veren sporcular desteklerinden dolayı Dereci' ye teşekkür ettiler. Bocce branşının Samsun'da yerele yayılması ve tanıtılması için bir çok projenin hayata geçirileceğini belirten İl Müdürü Dereci, İlçe Müdürü, Antrenör ve İl Temsilcisi ile karşılıklı fikir alışverişinde bulundular. 

FORMA HEDİYE EDİLDİ 

Sporcuları tebrik eden Dereci, Avrupa Şampiyonası öncesi sporculara başarılar diledi. Ziyaret sonunda sporcular ve teknik heyet ise İl Müdürü Feyzullah Dereci'ye Alaçamspor forması hediye ettiler. Esra VURAL

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.