BÜYÜK GURUR 

Samsun'da devam eden FISU Dünya Üniversiteler Combat Kupası (Üniversiteler Arası Mücadele Sporları Dünya Şampiyonası) Muaythai Samsunlu milli sporcu Tuğbanur Kıvrak ve Devrim Aydın altın, Bekir Karaömerlioğlu ise gümüş madalya kazanarak, büyük gurur yaşattı. Milliler maçları sonrası Kanal S TV mikrofonlarını maçları sonrası duygu ve düşüncelerini aktardı. 

"ÇOK ŞÜKÜR KAZANDIM"

Milli sporcu Tuğbanur Kıvark, "Final maçında Türk rakiple dövüşmek gurur vericiydi. Çünkü kürsüde ilk ikide olacağımız kesindi. Çalıştım. Başardım ve altın madalyayı kazandım. Mutluyum. Ev sahibi olmak tabi ki rahatlık olurken, stersi de oluyor. Çünkü kaybetmek istemiyorsunuz ve Allah'a çok şükür maçımı kazandım" dedi. 

"ÇALIŞMAMIZA DEĞDİ"

Bir diğer altın madalya kazanan sporcu Devrim Aydın, "Evimizde altın madalyayı kazanmak daha da gurur verici. Bunun için çok çalıştık. Her türlü hazırlığımızı yaptık ve buna değdi. Bundan sonraki diğer şampiyonalarda da yine Türkiye’mizi temsil edip, en güzel dereceyi almak istiyorum" diye konuştu. 

SENEYE ŞAMPİYONLUK İSTİYOR

Bekir Karaömerlioğlu ise, "Çok güzel bir hazırlık dönemi geçirdik. Özgür hocamız sağ olsun. Hep yanımızdaydı. Çok şükür karşılığını aldık. Kürsüdeyiz. İsterdim ki gümüş madalya yerine altın kazanmak. Buna da çok şükür. Hedefim inşallah seneye şampiyon olmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Esra VURAL Özel Haber  

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.