YİĞİT KESKİN’DEN AVRUPA ŞAMPİYONASI’NDA NET GALİBİYET

Almanya’da devam eden U17 Avrupa Boks Şampiyonası’nda ringe çıkan Samsunlu milli sporcu Yiğit Keskin, İsrailli rakibini üstün bir performansla mağlup ederek bir üst tura yükseldi.

Milli güreşçi Rıza Kayaalp'ten Samsunlu güreşçilere moral
Milli güreşçi Rıza Kayaalp'ten Samsunlu güreşçilere moral
İçeriği Görüntüle

RİNGDE TAM HAKİMİYET KURDU

Müsabaka boyunca ringin kontrolünü elinde tutan Yiğit Keskin, etkili yumrukları ve disiplinli oyunu ile rakibine zor anlar yaşattı. Baştan sona üstün götürdüğü karşılaşmada genç boksör, performansıyla tribünlerden ve teknik ekipten tam not aldı.

Whatsapp Image 2025 12 12 At 22.34.26

ANTRENÖRÜNDEN ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Karşılaşma sonrası değerlendirmelerde bulunan antrenör Cihan Yurt, sporcusunun ortaya koyduğu mücadeleden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Yiğit, İsrailli rakibi karşısında çok üstün bir maç çıkardı ve galibiyeti sonuna kadar hak etti. Disiplini, emeği ve azmiyle gurur veriyor. Kendisine ve tüm Milli Takımımıza başarılar diliyorum” dedi.

Milli sporcu Keskin’in performansı, şampiyona heyecanı devam ederken Türkiye kafilesinde büyük moral yarattı.

Kaynak: HABER MERKEZİ