Samsunlu Judocular Tataminin Hakkını Verdiler Samsun DSİ Spor Kulübü sporcuları Karaman'da düzenlenen "Uluslararası Yunus Emre'yi Anma ve Hoşgörü Judo Kupası"nda 1 altın 1 gümüş ve 2 bronz madalya kazandı

1 ALTIN 1 GÜMÜŞ Yaklaşık 2 yıldır spor salonu kapalı olan ve geçici olarak farklı yerlerde antrenman yapmaya çalışan DSİ Spor Kulübü'nün Judocuları, tüm zorluklara rağmen başarılı sporcular yetiştirmeye devam ediyor. Karaman'da yapılan yaklaşık 400 sporcunun katıldığı aralarında Rusya ve Azerbaycan'ın da bulunduğu Uluslararası Yunus Emre'yi Anma ve Hoşgörü Judo Kupası'nda Samsun DSİ Spor Kulübü sporcuları toplamda 1 altın 1 gümüş ve 2 bronz madalya kazandı.

DESTEK BEKLİYORUZ Samsun DSİ Spor Judo Antrenörü Serkan Süer, Kulüp Başkanı Şahin Gül ve yönetim kurulu üyeleri ile Judo Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi eski milli judocu Alpaslan Ayan’a verdiği desteklerden ötürü teşekkür ederek, "Samsun DSİ Spor Kulübü özellikle salon sporlarında Türkiye'de isim yapmış bir kulüp. Judoda dünya şampiyonalarında derece alan sporcularımız var. Tek isteğimiz, geçmişte olduğu gibi kendi salonumuzda çalışmalarımızı sürdürmektir. Bu sayede uluslararası başarımızda artacaktır" dedi.

SPOR İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.