GALİP ÖZTÜRK'ÜN AVUKATI AÇIKLAMA YAPTI

Metro Holding Kurucu Onursal Başkanı Galip Öztürk'ün avukatı Evren Topaloğlu Özaltındere yaptığı açıklamada, Gürcistan'da tutuklu bulunan müvekkilinin kan örneklerinde analiz yapıldığını söyledi.

"KANINDA UYUŞTURUCU MADDE BULUNMADI"

Galip Öztürk'ün kan örneklerinde yapılan analiz ile ilgili yazılı açıklamada bulunan Av. Evren Topaloğlu Özaltındere, "Savcılık makamının talebi ile müvekkilim Galip Öztürk'ten alınan kan örnekleri analiz edilmiş ve 21.06.2022 tarihli Adli Ekspertiz Raporunda; Galip Öztürk'ün kanında herhangi bir uyuşturucu maddenin bulunmadığı bilimsel raporla açıklığa kavuşmuştur. Değil kilogram, gram dahi uyuşturucu kullanmadığı suçlamaları soruşturan makamlarca teyit edilmiş iken, kamuoyunda oluşturulmaya çalışılan profilden kimlerin ne sonuçlara ulaşmak istediği sorusu zaman içerisinde anlaşılacaktır. Bilindiği gibi gerçeklerin mutlaka ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır. Kumpaslarla mahkum edilmiş ve halen etkili kumpasçılarla, sadece kişiliği değil, ticari faaliyetleri, ortakları ve hissedarların haksızlıklara uğratılması karşısında, sükûnet ve azimle mücadelemizin süreceğini teyit etme gereğini duymuş bulunuyoruz. Müvekkilim adına kamuoyumuza saygılarımızla arz ederiz." dedi.

NE OLMUŞTU?

Çinli kiracıları tarafından 60 bin dolarlık alacak verecek meselesi yüzünden şikayet edilen Galip Öztürk'ün çalışma ofisine Mali Polis operasyon düzenlemişti. Öztürk'ün gözaltına alınması sürecinde 7 kilo 200 gram kokain bulunduğu ifedelerine yer verilmişti.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.