ÖDÜLÜNÜ ERDOĞAN'IN ELİNDEN ALDI

Samsunlu Hafız Mustafa Öztürk, TRT'de yayınlanan "2022 Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması"nda birinci oldu. Hafız Öztürk, ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden aldı.

VALİ DAĞLI MAKAMINDA AĞIRLADI

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, 'Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması'nda Türkiye birincisi olarak Samsunumuzu gururlandıran ve  ödülünü Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan alan Çarşamba Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Hafız Mustafa Öztürk'ü makamında ağırladı.

ÖZTÜRK'E TEŞEKKÜR BELGESİ

Kur’an-ı Kerim'i manası üzerine düşünerek mükemmel bir ses tonu ile okuyan, sesi ve tilavetiyle gönüllere dokunan, çocuk ve gençlerimize büyük bir örnek olan  Hafız Mustafa Öztürk’ü n sesi ve tilavetiyle gönüllere dokunduğunu çocuk ve gençlere örnek olduğunu ifade eden Vali Dağlı, tebrik ederek teşekkür belgesi verdi. Vali Dağlı ayrıca Öztürk'ün  ailesine ve yetişmesinde katkısı olan  hocalarına teşekkür etti.

MUSTAFA ÖZTÜRK KİMDİR?

Mustafa Öztürk, 2002 doğumlu. Samsun Çarşamba'lı. Hafızlığını Samsun Kalkanca Bölge Yatılı Kuran Kursu'nda tamamladı. Çarşamba Anadolu İmam Hatip Lisesi 3.Sınıf öğrencisi.

Çarşamba Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Mustafa Öztürk, TRT1 'de yayınlanan Kur'an-ı Kerim'i Güzel okuma yarışmasında gösterdiği performans ile izleyicilerini gururlandırdı. Öztürk üç jüri üyesinden de 100 tam puan alarak 2022 yılının birincisi oldu.Samsun 1 Mayıs'a hazırlanıyor

Samsun'da pazar günü etkinliklerle kutlanacak 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü hazırlıkları başladı

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.