• Obruk Barajı gölünde kayıp Yılmaz Erdem’in cenazesi bulundu.
  • AFAD, jandarma, belediye ekipleri ve Samsun Emniyet Müdürlüğü Deniz Polisi dalgıçları arama çalışmalarına destek verdi.
  • Erdem’in cenazesi savcılık incelemesinin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için hastane morguna kaldırıldı.
  • Vatandaş etkisi: Arama çalışmalarının genişletilmesi bölgede güvenlik ve kayıp vakalarına duyarlılığı artırıyor.
  • Takip: Otopsi sonucu ve soruşturmanın ilerleyişine ilişkin bilgiler resmi makamlarca paylaşılacak.
  • Resmî kaynak: AFAD ve Çorum Valiliği duyurularında ayrıntılar yer alacak.

ÇORUM'DA YILMAZ ERDEM'İN CESEDİ BULUNDU

Edinilen bilgiye göre, 2 Aralık'ta ilçe merkezine 3 kilometre mesafedeki Obruk Barajı kıyısındaki bağ evine gitmek üzere evinden ayrılan ve bir daha haber alınamayan Yılmaz Erdem'in (69) yakınları 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aradı. İhbar üzerine AFAD, Oğuzlar Belediyesi ve Oğuzlar İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince arama çalışması başlatıldı. Jandarma ekipleri, bağ evine giden Erdem'in yaklaşık 4 saat sonra bağ evinden çıkıp iş kıyafetleriyle ilçe merkezi yönüne gittiğini belirledi. Bölgede yoğunlaştırılan ve dün gece ara verilen arama çalışmalarına sabah saatlerinde yeniden başlandı. Samsun Emniyet Müdürlüğü dalgıç ekibinin de destek verdiği çalışmalar neticesinde Erdem'in cenazesi Obruk Barajı gölünde bulundu.

A W593019 02

MORGA KALDIRILDI

Dalgıçlar tarafından yüzeye çıkarılan Erdem'in cenazesi, yapılan incelemelerin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna getirildi.

Samsun'da tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü! Yeni gelişme
Samsun'da tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü! Yeni gelişme
İçeriği Görüntüle

A W593019 03

Samsun'da tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü! 2 yaralı

Samsun'da dur ihtarına uymayan sürücü ortalığı birbirine kattı

DAHA FAZLA SAMSUN HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak: İHA