Samsun'un Canik ilçesinde evinde ölü bulunan 70 yaşındaki Necmettin Uzun'un ölümüne ilişkin yürütülen soruşturmada aranan şüpheli E.B. (59), Trabzon'da yakalandı. Polis ekiplerinin fiziki takibi ve Trabzon Emniyet Müdürlüğü ile yürütülen koordineli çalışma sonucunda şüphelinin yeri belirlendi.
KOMŞULARI HABER ALAMAYINCA EVE GİTTİ
Canik ilçesinde kağıt toplayarak geçimini sağlayan Necmettin Uzun'dan haber alamayan komşuları evine gitti. Uzun'u yerde hareketsiz halde gören komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Uzun'un başına sert cisimle vurulduğu ve bıçaklandığı belirlendi. 70 yaşındaki Uzun'un hayatını kaybettiği tespit edildi.
CİNAYET ŞÜPHELİSİ BELİRLENDİ
Olayın ardından Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve Canik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Yürütülen soruşturma kapsamında cinayet şüphelisinin E.B. olduğu belirlendi. Olayın ardından kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma sürdürüldü.
TRABZON'DA YAKALANDI
Ekiplerin fiziki takibi ve Trabzon Emniyet Müdürlüğü ile kurulan koordinasyon sonucunda E.B., Trabzon'da yakalandı. Şüphelinin farklı illerde işlediği suçlar nedeniyle çok sayıda suç kaydının bulunduğu öğrenildi.
Samsun'da 9 Ağustos'ta hava nasıl olacak?
Samsun'da mevsimlik işçiler arasında silahlı kavga! 7 yaralı
DAHA FAZLA SAMSUN HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ





