Samsun'daki Cinayet Gibi Kazada Yeni Gelişme! Samsun'da aracıyla önündeki otomobile çarpıp kaza yaparak içinde bulunan imam ve öğretmen karı-kocanın ölümüne sebep olan sürücü, tutuklanarak cezaevine gönderildi

HURDAYA DÖNDÜ

Kaza, Canik ilçesi Devregiş Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde saat 08.15'te meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, plakası ve sürücüsü tespit edilemeyen bir otomobil, Mahmut Akbulut idaresindeki 34 TJ 1421 plakalı otomobile çarptı.

SÜRÜCÜ KAYIPLARA KARIŞTI

Kazaya karışan otomobil kaçarken, Mahmut Akbulut idaresindeki otomobil yoldan çıkarak refüjdeki ağaca çarpıp hurdaya döndü. Aracın içinde sıkışan imam Mahmut Akbulut ile öğretmen eşi Edanur Akbulut, olay yerinde hayatını kaybetti. Ölümlü kazaya karışarak kaçan otomobil sürücüsü Yunus Emre Ç. (22), Irmak Polis Merkezine teslim oldu.

Ölümlü kazaya karışarak kaçan otomobil sürücüsü Yunus Emre Ç., korktuğu için kaçtığını belirterek Irmak Polis Merkezine teslim oldu. Bugün Samsun Adliyesine sevk edilen Yunus Emre Ç., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.