Samsun'da Ziraat Mühendisi'nin feci sonu! Oturduğu apartmanın 4'üncü katından asansör boşluğuna düşen Rıfat Köse hayatını kaybetti.


Samsun’da asansör boşluğuna düşerek ağır yaralanan ziraat mühendisi, tedavi altına alındığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, Havza ilçesi 25 Mayıs Mahallesi’nde 8 gün önce meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Havza İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'nde görev yapan Ziraat Mühendisi Rıfat Köse (59), oturduğu apartmanın asansör boşluğuna düştü. 4. katta oturan Köse, gürültü üzerine yakınları ve komşuları tarafından 2. kat ile 3. kat arasında kalan asansörün üzerinde ağır yaralı olarak bulundu. 

Ambulansla Havza Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Köse, ilk müdahalesinin ardından Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Samsun’daki hastanede tedavi altına alınan Rıfat Köse, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak bugün hayatını kaybetti.

Havza Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğünde ziraat mühendisi olarak görev yapan Köse'nin cenazesi, Kevser Camisi'nde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığında toprağa verildi.

Köse'nin tabutunun üzerine, Samsunspor ve Havza Belediyespor atkıları konuldu.

Cenazeye ailesi ve yakınlarının yanı sıra CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Havza Kaymakamı Cengiz Nayman, İlçe Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Sağlam ile vatandaşlar katıldı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.