Samsun'un İlkadım ilçesinde kontrolden çıkan bir otomobilin önce park halindeki hafif ticari araca, ardından başka bir araca çarparak takla attığı zincirleme kazada 2 kişi yaralandı. Kaza sonrası bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

samsun haber: Samsun'da zincirleme kaza! Ortalık savaş alanına döndü

PARK HALİNDEKİ ARACA ÇARPTI

Kaza, Anadolu Mahallesi Barış Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.E. (24) idaresindeki 55 ACK 093 plakalı otomobil, Barış Bulvarı üzerinden Kilise Kavşağı istikametine seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında park halinde bulunan ve içerisinde sürücüsü S.A.'nın (39) bulunduğu 19 AFJ 183 plakalı hafif ticari araca çarptı.

samsun haber: Samsun'da zincirleme kaza! Ortalık savaş alanına döndü

OTOMOBİL TAKLA ATTI

Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan otomobil takla atarken, savrulan hafif ticari araç ise park halindeki başka bir otomobile çarparak durabildi.

samsun haber: Samsun'da zincirleme kaza! Ortalık savaş alanına döndü

2 KİŞİ YARALANDI

Meydana gelen kazada otomobil sürücüsü M.E. ile hafif ticari araç sürücüsü S.A. yaralandı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

POLİS İNCELEME BAŞLATTI

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Canik'te bağımlılıkla mücadele söyleşisi düzenlenecek
Canik'te bağımlılıkla mücadele söyleşisi düzenlenecek
İçeriği Görüntüle

Samsun'da Eren Işıtan'dan akran zorbalığına karşı örnek mücadele

Samsun'da 14 bin öğrenci hayalleri için ter döktü

DAHA FAZLA SAMSUN HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak: İHA