SAMSUN'DA UYUŞTURUCU İLE YAKALANDILAR

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucu ile mücadele kapsamında yaptıkları takip ve çalışmalar sonucu İlkadım ilçesinde irtibatlı oldukları kişilere müşterek uyuşturucu madde satışı yaptıkları bilgisi üzerine Y.Y., E.S. ve D.E. isimli şüphelilerle ilgili çalışma başlattı. Yapılan çalışmada, Y.Y. tarafından D.E. ve M.A. isimli şüphelilerin Samsun'a satış amaçlı yüklü miktarda uyuşturucu madde getirmek için Kocaeli'ne gönderdiği bilgisi üzerine D.E. ve M.A. isimli şüpheliler Kocaeli dönüşünde Kavak ilçesi Çakallı mevkisinde kendilerini karşılamaya gelen Y.E. ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

TABANCA, UYUŞTURUCU MADDE VE FİŞEK ELE GEÇİRİLDİ

Narkotik polisi söz konusu araç ve şahıslara ait adreslerde yaptıkları aramalarda, 3 paket halinde 924,81 gram metamfetamin maddesi, 1 adet hassas terazi, 1 adet 9 mm çapında tabanca ve 8 adet 9 mm çapında dolu fişek ele geçirdi. Soruşturmanın devamında E.S. isimli şahıs, Kışla Mahallesi'nde 2 adet hassas terazi ve 1 adet pompalı tüfek ile birlikte yakalandı.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Soruşturma çerçevesinde gözaltına alınan Y.Y., E.S., D.E. ve M.A. "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

TUTUKLANDILAR 

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.