Kaza, Tekkeköy ilçesi Selyeri Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ordu'nun Ünye ilçesinde ikamet eden Dursun Ali A., hasta olan eşi Ayfer A.'yı Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüp evlerine dönmek için yola çıktı.

SAMSUN'DA DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİ

Dursun Ali A. idaresindeki 52 LN 557 plakalı otomobil, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu önce yol kenarındaki çöp konteynerinden katı atık toplayan yaya Gazi G.'ye ve çöp konteynerine ardından da Bahri U. idaresindeki 55 BOZ 11 plakalı otomobile çarptı.

KAZANIN ETKİSİYLE YOL KENARINA FIRLADI

Otomobilin çarptığı yaya Gazi G., çöp konteyneri ve şahsın yanındaki bisiklet yol kenarına fırladı. Kazada, Gazi G. ile otomobil sürücüsü Dursun Ali A. ve eşi Ayfer A. yaralandı.

DURUMU CİDDİYETİNİ KORUYOR

Yaralılar, cankurtaranlarla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Gazi G.'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

KAMYONUN ÇARPTIĞINI İDDİA ETTİ

Otomobil sürücüsü Dursun Ali A., kendisine bir kamyonun çarptığını ve direksiyon hakimiyetini kaybettiğini iddia etti.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Öte yandan kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Türk Telekom kusurlu çıktı! Samsun'da Av. Işınsu Memişoğlu'ndan duyarsızlığa isyan Türk Telekom kusurlu çıktı! Samsun'da Av. Işınsu Memişoğlu'ndan duyarsızlığa isyan

İHA

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.