SAMSUN'DA AYNI YERDE YARIM SAAT ARAYLA 2 KAZA

Kaza, Samsun'un İlkadım İlçesi Derecik Mahallesi Yeşilkent Alt Geçitte meydana geldi.

DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİ BARİYERE ÇARPTI

Edinilen bilgiye göre, Orhan Öztürk idaresindeki 19 TT 224 plakalı otomobil direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu kayarak beton bariyere çarptı.

ARKADAN GELEN ARAÇTA OTOMOBİLE ÇARPTI

Bu sırada arkadan gelen Doğukan İçci yönetimindeki 16 BHN 672 plakalı otomobilde kayarak 19 TT 224 plakalı otomobile çarptı.

2 KİŞİ YARALANDI

Kazada, her iki araçta bulunan Yiğit Öztürk, Mehmet Ali İşci ve Mislina İşci yaralandılar. Yaralılar ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

AYNI YERDE YARIM SAAT ARAYLA 2 KAZA

Bu kazadan yarım saat sonra aynı alt geçitte yine kaza meydana geldi.

BETON BARİYERE ÇARPTI

Uğurcan Ertaş idaresindeki 55 AFF 91 plakalı kamyonet kayarak beton bariyere çarptı.

TEDAVİ ALTINA ALINDI

Kazada yaralanan Emine Ertaş ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

"DAVA AÇACAĞIM"

İlk kazada yaralanan Yiğit Öztürk, "Aynı alt geçitte sürekli kaza olduğu için 'Ucube Kavşak" olarak adlandırılmış. Burada yolda hata olduğu için dava açacağım" dedi.

Öte yandan, aynı alt geçitte sürekli kaza olduğu için halk arasında "Ucube Kavşak" olarak adlandırıldığı ve kazaları önlemek için yeni yol çalışmaları yapılmasına rağmen aynı yerin araç trafiğine açık olduğu öğrenildi.

Kaynak: İHA