Kentin uydudan yayın yapan tek televizyonu Kanal S mikrofonlarına değerlendirmede bulunan vatandaşlar, Samsun'un bir deniz kenti olduğunu fakat imkanlarının yeterince değerlendirilemediğini belirtti.

'GAYRET GÖSTERİLMELİ'

Şinasi MERT: Samsun bir turizm şehri değil. Şehrimiz bu konuda geride kalmış. Karadeniz'in büyük bir şehri ama yapılan yatırımlar yetersiz. Bu şehir için yapılan turizm yatırımları yetersiz. Samsun denizin kenarında muhteşem bir şehir ama biraz gayret gösterilse çok daha iyi yerlerde olabilir.

'SAMSUN'UN GELİŞMESİ GEREKİYOR'

Ali ÖZBIÇAK: Samsun'a yapılan yatırımları yeterli bulmuyorum. Milletvekillerimizin yeteri kadar çalıştığını düşünmüyorum. Milletvekillerimizin harekete geçip, Samsun'u geliştirmesi gerekiyor. Gerekli yatırımlar yapılsa Samsun turizmde çok gelişmiş bir şehir olabilir. Yıllarca turizm beldelerinde çalıştım ama burada çok daha güzel yerler var. 

'İMKANLAR DEĞERLENDİRİLEMİYOR'

Recep KIZILOT: Samsun'da maalesef sadece seçime yatırım yapılıyor. Şehre hiçbir yatırım yapılmıyor. İmkanlarımız Samsun'da çok ama büyüklerimiz eğilmiyor. İklimi, yayları çok güzel. Akdağ var, Kocadağ var ama değerlendirilmiyor.

'İSTİFADE EDEMİYORUZ'

Levent ÖZKOLAY: 50 senedir Samsun'dayım ama ciddi bir yatırım yapılmadı. Bir deniz şehri ama yeteri kadar istifade edemiyoruz. İnsanların Samsun'a sahip çıkması gerekiyor. Doğu Karadeniz'de daha çok imkan ve tesis var. İş Samsunlulara düşüyor. Son 5-6 yılda hiçbir şey yapılmıyor.  

'TURİZME AÇILMASI GEREKİYOR'

Muzaffer SÖNMEZ: Ben Samsun'a yeterince yatırım yapıldığını düşünmüyorum.Turistik yerlerin daha değerlendirilerek, iç ve dış turizme açılması gerekiyor. 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.