SAMSUN POLİSİ TAKİBE ALDI

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucuyla mücadele kapsamında yaptıkları takip ve çalışmalar neticesinde Samsun’a yüklü miktarda uyuşturucu madde getirdiği ve dağıtım yapacağı istihbar edilen Y.Z.S ve O.Ş’yi takibe aldı.

139 BİN  842 KAPSÜL SENTETİK ECZA HAP ELE GEÇİRİLDİ

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen çalışma neticesinde 2 şüphelinin sevk ve idaresinde bulunan araç kent girişinde durduruldu. Araçta yapılan aramalarda, 2 bin 417 kutu halinde toplamda 139 bin 842 adet sentetik ecza hap ele geçirildi. 

2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Olayla ilgili Y.Z.S ve O.Ş gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 2 şüpheli Samsun Adliyesi’ne sevk edildi. Soruşturmanın Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından çok yönlü olarak devam ettiği öğrenildi.

AW799173_01

ESKİ UZMAN ÇAVUŞ ÇIKTILAR

Öte yandan gözaltına alınan iki şüphelinin daha önce meslekten istifa eden uzman çavuşlar olduğu ortaya çıktı. 

SAMSUN VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Konuyla ilgili Samsun Valiliğinden yapılan açıklamada, "Samsun Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlilerince arz ile mücadele kapsamında yapılan çalışmada; organize hareket ederek ilimize yüklü miktarda uyuşturucu madde getirdiği ve burada dağıtım yapacağı istihbar edilen iki şahıs, sevk ve idarelerinde bulunan kiralık araç ile ilimiz girişinde yakalanmıştır. Araçta ve şahıslar üzerinde yapılan aramada, 2 bin 497 kutu halinde toplam 139 bin 842 kapsül sentetik ecza ele geçirilmiştir. Şüpheli şahıslar uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan gözaltına alınmıştır. Soruşturma, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce çok yönlü olarak devam etmektedir" denildi.

Eski uzman çavuşlar Y.Z.S. ve O.Ş. mahkemece "Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti" suçundan tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Haber Kaynak: Emre Öncel - İHA

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.