Samsun'da Turşu Bidonunda Zehir Ticareti Samsun'da narkotik polisinin Terme ve İlkadım İlçesinde yapmış olduğu uyuşturucu operasyonunda turşu bidonlarına gizlenmiş toplam 873 gram esrar, 16 gram sentetik ecza hap ve çeşitli miktarlarla malzeme ele geçirilerek 2 şüpheli gözaltına aldı

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Terme İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle beraber 'torbacı' olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik yapmış olduğu çalışmalarda Terme İlçesi'nde Evci mahallesinde, İlkadım İlçesi'nde de Reşadiye mahallesinde Ş.Y. ve A.G.'nin ev ve iş yerlerine operasyon düzenledi.

Düzenlenen operasyonda ev, iş yeri ve otomobilde yapılan aramalarda turşu bidonlarına gizlenmiş, 873,61 gram esrar maddesi, 1 adet 9 milimetre çapında ruhsatsız tabanca, 8 adet 9 milimetre çapında tabanca fişeği, 16 kapsül sentetik ecza hap, 9 paket halinde 13,83 gram metamfetamin maddesi, uyuşturucu madde paketleme işleminde kullanılan 2 adet alüminyum folyo ele geçirilerek 'uyuşturucu madde ticareti' yapmak suçundan şüphelileri gözaltına aldı. 2 şüpheli sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyete götürüldü. Soruşturma devam ediyor.

Hakan AKGÜN

SAMSUN HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ