Samsun'da Taraftardan Çirkin Saldırı! Kulüpten Özür Paylaşımı...

Havza Belediyespor Kulübü, hafta sonu oynadıkları Hacınabispor maçı sonrası çıkan kavganın ardından, yaşanan olaylardan dolayı özür dilediklerini belirterek, "Hiçbir değerli kulübümüz ile dostluğumuza leke sürülmesine de izin vermeyeceğiz" dedi

Samsun Süper Amatör Lig’de maç bitiminin ardından sahaya giren Havza Belediyespor taraftarları Hacınabisporlu futbolculara ve teknik heyete saldırmıştı. Konu ile ilgili Havza Belediyespor Kulübü sosyal medya hesabından, "Havza Şehir Stadyumu'nda oynanan Havza Belediyespor ile Bafra ilçemizin değerli takımı Hacınabispor arasında ki gerçekleşen maçın son düdüğü ile saha içerisinde meydana gelen tartışmadan dolayı öncelikle üzüntülerimizi belirtmek isteriz. Futbol; birçok paydaş ile oynanan bir spor dalıdır. Futbolcusu, teknik heyeti, yöneticisi ve taraftarı ile güzelleşen bir değerdir. Biz Havza Belediyespor camiası olarak hiçbir zaman hiçbir kulübe kısas ve kin gütmedik.

Sayfamızda paylaşmış olduğumuz bir önceki durumlar hiçbir kulüp ile alakalı değildir. Söylemlerimiz Havza Belediyespor kulübü olarak hakemlerimizin önceki yıllardan gelen ve bu senede devam etmekte olan yönetimlerine tepkimizin bir göstergesidir. Yaşadığımız olay, sezonun ilk devresinde oynanan karşılaşmada yaşananların aynısı gibiydi. Sahada teknik ekip ile karşılıklı söylenen sözler ve sonrasında gelinen nokta hoş olmayan olayların yaşanmasına sebep verdi. Biz Havza Belediyespor camiası olarak futbol kamuoyundan bu tarz olaylardan ötürü özür diliyoruz. Biz sahada terimizin son damlasına kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Hiçbir değerli kulübümüz ile dostluğumuza leke sürülmesine de izin vermeyeceğiz." denildi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.