Samsun'da Tankerin Altında Can Verdi! Samsun'da yakıtı biten otomobilin arkasında duran Irak uyruklu bir kişi, akaryakıt yakıt tankerinin çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybederken, otomobilde bulunan 2 torunu yaralandı

 

Samsun'da viyadük üzerinde yakıtı biten otomobilin arkasında duran Irak uyruklu Sadrulddın Mohialdeen, bir akaryakıt tankerinin çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybederken, iki torunu ise yaralandı. Tekkeköy İlçesi Ordu-Samsun karayolu üzerindeki Bayraktepe kavşağı üst viyadüğünde saat 10.00 sıralarında meydana gelen kazada 55 ACM 970 plakalı otomobil yakıtının bitmesi üzerine sağ şeride geçerek durdu.

Arabada bulunan sürücü S.N.O.A., yakıt almak için otomobilden ayrılırken 2 kızını ve babasını otomobilde bıraktı. Baba Sadrulddın Mohialdeen ise otomobilden inerek bagaj kısmına geçti. Bu esnada Ordu'dan Samsun istikametine giden İbrahim Y.'nin kullandığı 55 NG 828 plakalı akaryakıt tankeri Sadrulddın Mohialdeen'in arkasında bulunduğu otomobile çarptı.

Çarpmanın etkisiyle tanker ve otomobil arasında kalan Sadrulddın Mohialdeen olay yerinde hayatını kaybetti. Otomobilde bulunan torunları S.M.S. ve M.M.S. ise hafif yaralandı. Yaralılar cankurtaranla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Babasının cansız bedenini gören sürücü S.N.O.A. ise olay yerinde sinir krizi geçirdi. Kazanın ardından tanker sürücüsü İbrahim Y. polis tarafından gözaltına alınırken, hayatını kaybeden Sadrulddın Mohialdeen cenaze aracıyla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili polisin soruşturması devam ediyor.

Umut Can EREN – Gökhan UÇAROĞLU

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.