Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, yargı kararının kesinleşmesi nedeniyle SASKİ Genel Kurulu'nun olağanüstü toplanacağını belirterek, "Arkadaşlar hesap yapıyor. Türkiye genelindeki su fiyatlara bakılarak bir karar alınacak" dedi.

TÜRKİYE GENELİ ARAŞTIRILIYOR

Demir, meclis toplantısında muhalefet meclis üyelerinin su zamlarıyla ilgili yaptığı eleştirilerin ardından SASKİ'nin 17 Ocak Çarşamba günü olağanüstü toplanacağını açıkladı.
Demir, "Haftaya SASKİ'nin çarşamba günü olağanüstü toplantı gerçekleştireceğiz. Daha önce yargının karar aldığını, önceki genel kurulda bir fiyat uygulaması yapıldığını hatırlatan Demir, "Yargı kararı kesinleşince, o karardaki miktarı gelen TEFE-TÜFE'deki farkla beraber, arkadaşlar hesap yapıyor. Önümüzdeki hafta içinde alınacak kararda Türkiye genelindeki su fiyatlarına bakarak bir karar alınacak. Birlikte değerlendireceğiz" diye konuştu. 

ÖNCÜ DE GÜNDEMİNE TAŞIMIŞTI

Meşhur Samsun Bafra pidesinin diğer pidelerden farkı ne? Meşhur Samsun Bafra pidesinin diğer pidelerden farkı ne?

CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, geçtiğimiz günlerde su fiyatlarını eleştirerek, “Adeta ticari bir mantıkla sudan yüksek kar elde ediliyor, edilmeye çalışılıyor. İnsanlar son zamanlarda su faturalarının, elektrik faturalarını geçtiğini söylüyor. İnsanlarımızın bu noktada feryatları var" demişti.

ELVAN İLHAN 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.